Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Διώξεις και κυνήγι των μαγισσών για όσους δεν κάνυουν το εμβόλιο.

 «Οι κατασκευαστές εμβολίων και οι αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας παίζουν παιχνίδια, προωθώντας εμβόλια που θα έχουν ως αποτέλεσμα την ανάγκη για περισσότερα εμβόλια’.


Το ερχόμενο κυνήγι μαγισσών εναντίον των αντιεμβολιαστών.Όταν ο Πάπας εμβολιάζεται, προφανώς δεν θέλει να καεί πάνω στον πάσαλο.

Αυτό που γράφω εδώ μπορεί να είναι λίγο περιττό για τους αναγνώστες που ακολουθούν τις στήλες που γράφω. Επαναλαμβάνω τον εαυτό μου, επειδή δεν μπορώ να εικάσω ότι οι αναγνώστες έχουν ακολουθήσει όλα τα προηγούμενα άρθρα που έχω γράψει για τον COVID-19.

Ο εμβολιασμός είναι πανταχού παρών. Ο πρωταρχικός στόχος του ανθρώπου τώρα δεν είναι να κερδίζει τα προς το ζην ή να είναι υπεύθυνο μέλος της κοινωνίας, αλλά να εμβολιάζεται ξανά και ξανά, αφού βομβαρδίζεται με ατελείωτη προπαγάνδα εκφοβισμού από τα Μέσα Ενημέρωσης. Το σώμα των δημοσιογράφων ειδήσεων είναι απλά ένας εκπρόσωπος των εμπορικών συμφερόντων που εμπλέκονται σε μια πρωτοφανή άσκηση για να εμβολιάσουν ολόκληρο τον κόσμο, ακόμη και τα κατοικίδια ζώα.

Οι Αμερικανοί, όντας εθελοντικά απομονωμένοι στο σπίτι, εμπλέκονται σ’ ένα καθημερινό τηλεοπτικό δράμα COVID-19 για ν’ ακούσουν ανακοινώσεις από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και τα Κέντρα για τον Έλεγχο Ασθενειών  (Centers For Disease Control) σαν μια μεσημεριανή σαπουνόπερα. Εάν οι μάζες χάσουν μια στιγμή αυτού του πολιτικού θεάτρου, ενδέχεται να μην ακούσουν μια σημαντική οδηγία ή μια δημόσια ανακοίνωση από την οποία εξαρτώνται οι ζωές τους.

Το κοινό βασίζεται αποκλειστικά σε αυτά που ακούνε και βλέπουν από τα μέσα ενημέρωσης.

Βλέπετε τις αστόχαστες και φοβισμένες μάζες να φορούν πιστά τις μάσκες προσώπου ενώ πάνε βόλτα το σκύλο τους, αν και δεν υπάρχει άνθρωπος σε απόσταση 100 μέτρων, ή ενώ οδηγούν, αν και βρίσκονται μόνοι στο αυτοκίνητό τους. Και ενώ ψωνίζουν, αν μια μάσκα προσώπου ενός άλλου αγοραστή πέσει κάτω από τη μύτη τους, τρέχουν φοβισμένοι να παραπονεθούν στον υπεύθυνο του καταστήματος. Ωστόσο, λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν προσωπικά κάποιον που αναφέρεται ότι πέθανε από τον COVID-19. 

Εκείνο στο οποίο στοχεύω με αυτό το άρθρο είναι να δείξω πού θα καταλήξουν όλα αυτά: στο να κατηγορούνται οι μη εμβολιασμένοι για μια προβλέψιμη μάστιγα θανάτου οφειλόμενη στον «ελαττωματικό εμβολιασμό» ενυπάρχοντα στα εμβόλια RNA. Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο τα εμβόλια RNA κυκλοφόρησαν πρώτα.

Κίνητρα των αφεντάδων μας.
Ο αγώνας για την παραγωγή του πρώτου εγκεκριμένου εμβολίου COVID-19 αξίζει 94 δισεκατομμύρια δολάρια (7,9 δισεκατομμύρια άτομα επί 12 δολάρια ανά εμβόλιο) εάν ολόκληρος ο παγκόσμιος ανθρώπινος πληθυσμός εμβολιαστεί μια φορά. Αυτές οι τεράστιες οικονομικές ανταμοιβές διαπλέκονται με πολιτικούς που επιζητούν πολιτικό κεφάλαιο για την εισαγωγή του πρώτου εμβολίου εναντίον αυτού του (κατά φαντασίαν) θανατηφόρου μεταλλαγμένου κορωνοϊού και να ονομαστούν ήρωες για τη διάσωση εκατομμυρίων ζωών. Σίγουρα θα κατασκευαστεί ένα μνημείο μεγάλων διαστάσεων για να τιμήσει τους δημαγωγούς πολιτικούς που σώζουν την ανθρωπότητα από αυτήν τη σύγχρονη πληγή.

Η στρατηγική του ΠΟΥ απαγορεύει στους πολιτικούς να διαχειρίζονται πανδημίες, αλλά στην Αμερική αυτή η απαίτηση δεν λαμβάνεται υπόψη. Οι αριθμοί μόλυνσης και θνησιμότητας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να καταστρέψουν την καριέρα ενός πολιτικού αντιπάλου. Απλώς μεταφέρετε τον ηλικιωμένο ασθενή που έχει μολυνθεί από το COVID-19 σε γηροκομεία και τοποθετήστε φορτηγά-ψυγεία σε χώρους στάθμευσης του νοσοκομείου για να εμφανιστεί ψευδώς ότι το νεκροτομείο του νοσοκομείου δεν έχει υπόλοιπο χώρο για όλα τα πτώματα.

Αυτό παίζει καλά στην τηλεόραση.
Στη συνέχεια, προσθέστε την κρυφή ατζέντα της εργαλειοποίησης της πανδημίας από εκείνους που θέλουν μια πανδημία εκτός ελέγχου για να οδηγήσουν σε δρακόντειους περιορισμούς στις ελευθερίες και να δικαιολογήσουν την παγκόσμια κυβέρνηση και μια «οικονομική επανεκκίνηση», συνοδευόμενη από την κατάργηση χαρτονομισμάτων και κερμάτων. Τα χρήματα είναι τώρα πηγή του ιού. Μην τα αγγίζετε. Φυσικά, δεν έχει εντοπιστεί άλλη ιογενής επιδημία που  να μεταδίδεται μέσω χαρτονομισμάτων, απλώς ο COVID-19. Είναι ένας πολύ μοναδικός ιός.

Απογοήτευση.
Αυτή η μητέρα όλων των πανδημιών έχει οδηγήσει σε ανησυχητική απογοήτευση που αποδίδεται στα πολλά μικτά και αντικρουόμενα μηνύματα, όπως: φοράτε μάσκες προσώπου, είναι άχρηστο να φοράτε μάσκες. Φορέστε δύο μάσκες, γιατί όχι τρεις; 
Ένας 80χρονος γιατρός που μοιάζει με μια ηλικιωμένη έκδοση του Alfred E. Neuman φήμης Mad Magazine, τώρα λέει στον κόσμο τι να κάνει. 

Ένας πολυ-δισεκατομμυριούχος που χρηματοδοτεί τους κατασκευαστές εμβολίων επιβραβεύει το ίδρυμά του με χρήματα. Αλλά ο τρελός λέει ότι δεν έχει συγκρούσεις συμφερόντων. Τα χρήματα δεν πήγαν σε αυτόν, πήγαν στο εργαστήριό του.
Μέσα σε αυτό το χάος και τη σύγχυση, το κύριο ερώτημα προκύπτει: είναι το εμβόλιο πιο θανατηφόρο από τον ιό ή ο ιός πιο θανατηφόρος από το εμβόλιο;
Οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι να πιστεύουν, αλλά λανθασμένα κάνουν τα πάντα, τόσο ανόητα όσο είναι αυτές οι πρακτικές υγείας. Το τακτικό πλύσιμο των χεριών αποκαλείτο ιδεοψυχαναγκαστική ασθένεια. Τώρα οι συσκευές διανομής σαπουνιών χεριών είναι παντού για να ξεπλύνουν έναν ιό που πρέπει να είναι αερομεταφερόμενος για να εισέλθει στους πνεύμονες.

Ακολουθήστε το παράδειγμα. Τι θα έκανε ο Χριστός; Λοιπόν, ο Πάπας έχει πλέον επιλέξει τον εμβολιασμό«Ο Θεός δεν θα είναι ευχαριστημένος τώρα αν δεν εμβολιαστείτε». Εάν οι μάζες δεν μπορούν να καταλάβουν όλη την υπό σύγχυση επιστήμη, τουλάχιστον μπορούν να ακολουθήσουν τον ηγέτη.

Η εκκλησία τώρα νίπτει χείρας αντί να καθαρίζει τις ψυχές. Δεν καταλαβαίνει ότι θέτει τον εαυτό της εκτός λειτουργίας καθώς συμμορφώνεται με την ατζέντα «ιός-εμβόλιο». Τα εμβόλια τώρα σώζουν ψυχές και όχι ο Λυτρωτής. Ο ιερέας με τα ράσα του αντικαθίσταται τώρα από έναν χειρουργό σε πράσινη χειρουργική ρόμπα. Ο ιερός ναός είναι τώρα το νοσοκομείο. Τα άγια των αγίων είναι πλέον το αποστειρωμένο χειρουργείο του νοσοκομείου. Η θρησκεία είναι απλώς μια δέσμη παραμυθιών για γριές. Η επιστήμη είναι τώρα ο θεός μας και η σωτηρία μας. Οι ειδικοί που αναπτύσσουν αλγόριθμους είναι τώρα οι προφήτες μας. Η Google είναι τώρα γραμματέας μας. Οι ηθικολόγοι Φαρισαίοι προέρχονται από τη Silicon Valley.

Πώς δημιουργήθηκε ο φόβος: φουσκώστε τους θανάτους
Η προπαγάνδα εμβολιασμού τρέφεται από τους θανάτους. Πρέπει να υπάρχουν πολλοί αναφερόμενοι θάνατοι για να προκαλέσουν φόβο στις καρδιές των μαζών. Αρχικά οι θάνατοι λόγω άλλων πνευμονικών παθήσεων (παράδειγμα: πνευμονία, φυματίωση) κατηγοριοποιήθηκαν εσφαλμένα ως COVID-19.

Στη συνέχεια, το τεστ αλυσιδωτής αντίδρασης ρινικού επιχρίσματος (PCR) που διπλασιάζει τον αριθμό των ιογενών σωματιδίων με κάθε κύκλο αναπαραγωγής, το οποίο ήταν στημένο για 35-40 διπλασιασμούς, οδήγησε στο να βγαίνουν ψευδώς θετικά για τον COVID-19 περισσότερα από το 50% των τεστ. Σε εκατομμύρια υγιείς Αμερικανούς είπαν λανθασμένα ότι βγήκαν θετικοί στο τεστ κι ότι είχαν ασυμπτωματικό COVID-19. Και αν το πιστεύετε αυτό, υπάρχει μια γέφυρα που θα ήθελα να σας πουλήσω στη Νέα Υόρκη.

Αυτοί οι «μεγεθυντικοί φακοί» χρησιμοποιήθηκαν για να δικαιολογήσουν τους ερευνητές να προσπεράσουν όλους τους απαιτούμενους σηματοδότες στοπ και τις προφυλάξεις για να αποτρέψουν αυτό που χαρακτηρίστηκε ως η μεγαλύτερη επίθεση κατά της ανθρώπινης ζωής που είχε ποτέ φανταστεί κανείς. Εκδόθηκε εξουσιοδότηση έκτακτης ανάγκης για πειραματικά εμβόλια που βασίζονται σε επίπλαστα στοιχεία για τη μόλυνση και τη θνησιμότητα.

Η εξαπάτηση ήταν τέλεια.

Το εμβόλιο χρειάζεται μόνο να πηδήξει πάνω από μια χαμηλή μπάρα.

Οι μάζες πρέπει να ακούσουν ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή. Ο πήχης έχει οριστεί πολύ χαμηλά για να κερδίσει άδεια FDA για ένα εμβόλιο COVID-19. Η εκτιμώμενη μείωση των συμπτωμάτων τουλάχιστον του 50% της  ομάδας εμβολιασμένων έναντι της ομάδας εικονικού φαρμάκου είναι το μόνο που απαιτείται για τη χορήγηση άδειας, όχι απόδειξη ότι ένα εμβόλιο αποτρέπει τη λοίμωξη εντελώς, ούτε απόδειξη ότι αποτρέπει τη μετάδοση ή τη νοσηλεία ή το θάνατο. Τα δεδομένα για αυτά για την τελική έκβαση χρειάζονται περισσότερα από 2-3 χρόνια για να αποκτηθούν.


Το πρώτο εμβόλιο με άδεια χρήσης θα κερδίσει πιθανώς δισεκατομμύρια χρηματιστηριακής αξίας για ένα εμβόλιο που ίσως δεν έχει καλύτερη απόδοση από το Nyquil.
Ωστόσο, ορισμένοι ειδικοί λένε ότι ο πλήρης έλεγχος του COVID-19 μπορεί να είναι αδύνατος.
Στην πραγματικότητα, ο COVID-19 αποδείχθηκε ότι δεν είναι πιο θανατηφόρος από την εποχική γρίπη. Περίπου το 96% των μολυσμένων ατόμων με COVID-19 αναρρώνουν μόνα τους. Αλλά ο χρόνος δεν μπορεί να αντιστραφεί. Ο φόβος έχει πλέον ενσταλλαχτεί στο μυαλό του κοινού. Οι παραπλανημένοι ανθρώπινοι πληθυσμοί είναι φοβισμένοι και απελπισμένοι, ενώ πολλοί άλλοι είναι παγωμένοι και εξακολουθούν να είναι διστακτικοί. Τώρα, πώς να ωθήσουν όλες τις μάζες να τρέχουν προς την ίδια κατεύθυνση;

Τα εμβόλια RNA μπορεί να γυρίσουν μπούμερανγκΚανονικά, όταν εμφανίζονται δυνητικά θανατηφόρες ιογενείς λοιμώξεις, τα άτομα που έχουν μολυνθεί με πιο σοβαρά στελέχη του ιού πεθαίνουν, αφήνοντας τις λιγότερο θανατηφόρες μορφές να κυκλοφορήσουν.

Όμως, όταν επιτυγχάνεται ατελής ανοσοποίηση, όπως συμβαίνει με τα εμβόλια RNA, αυτό δίνει περισσότερο χρόνο στους μεταλλαγμένους ιούς να αναπαράγονται, να μεταλλάσσονται και να γίνονται πιο θανατηφόροι.

Διάγνωση, θεραπεία, επανάληψη.
Αυτό που ήταν γνωστό προτού αναγγελθεί η πανδημία είναι, όπως και με άλλους κορωνοϊούς, ότι ο COVID-19 καταφέρνει να μολύνει επανειλημμένα το ίδιο άτομο. Αυτό είναι ένα όνειρο για τους κατασκευαστές εμβολίων. «Μετά την εκκαθάριση κάθε λοίμωξης από κορωνοϊό, ο ασθενής αφήνεται ευπαθής σε μελλοντικές λοιμώξεις από τον ίδιο ιό» Ka-ching!. Οι κατασκευαστές εμβολίων και οι αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας παίζουν παιχνίδια, προωθώντας εμβόλια που θα έχουν ως αποτέλεσμα την ανάγκη για περισσότερα εμβόλια.

Είναι ευρέως γνωστό μεταξύ των ιολόγων ότι οι κορωνοϊοί του αναπνευστικού συστήματος δεν προκαλούν μακροχρόνια ανοσία. Οι λοιμώξεις είναι συχνές. Αυτή είναι μία από αυτές τις στιγμές «Ω, τώρα μας το λένε».

Μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη αποκαλύπτει ότι πολλοί συμμετέχοντες είχαν υποτροπιάζουσες λοιμώξεις του ίδιου ιού εντός 18 μηνών. Ορισμένες επαναμολύνσεις ήταν ασυμπτωματικές (ανιχνεύθηκαν μόνο με δοκιμές ρινικού επιχρίσματος).

Σε μια έκθεση ορόσημου με τίτλο «Πώς να επιβιώσεις από τον κορωνοϊό, ακόμη κι αν το εμβόλιο αποτύχει»  (How To Survive COVID-19 Even If The Vaccine Fails),  ο Dr. Andrea D. Branch του Icahn School of Medicine στο Mt. Sinai στη Νέα Υόρκη, γράφει ότι η απόκριση αντισωμάτων και η προστατευτική ανοσία ξεφεύγουν, στην καλύτερη περίπτωση.

Δρ. Branch: Μελέτες «δείχνουν ότι οι κορωνοϊοί του αναπνευστικού συστήματος ερεθίζουν το ανθρώπινο προσαρμοστικό ανοσοποιητικό σύστημα και μπορούν να επιστρέψουν στο ίδιο ξανά και ξανά». 

 (…) (…) (…)

Ο μη δηλωμένος στόχος είναι να κάνουν τους εμβολιασμένους να κατηγορούν τους μη εμβολιασμένους καθώς επέρχεται μια προμελετημένη έκρηξη στους θανάτους που σχετίζονται με τον COVID-19. Μόλις τα πρακτορεία ειδήσεων διαδώσουν ένα μήνυμα ότι ο Grim Reaper έχει επιστρατεύσει τους μη εμβολιασμένους να εκτελέσουν το πρόσταγμά του, το κυνήγι μαγισσών θα ξεκινήσει. Άραγε θα τελειώσει ποτέ;

Αυτό που προβλέπω, είναι ότι για την καθυστέρηση του εμβολιασμού έως ότου ένα εμβόλιο αποδειχθεί ασφαλές και αποτελεσματικό, δεν θα κυνηγηθείτε απλώς έξω από την πόλη και το σπίτι σας θα καεί, αλλά μπορεί να εξαναγκαστείτε να εμβολιαστείτε, να μεταφερθείτε σε κάποιο στρατόπεδο επανεκπαίδευσης ή να δολοφονηθείτε από τρελούς όχλους, ή ακόμα και από τους γείτονές σας. Αυτό θα επιτρέπεται να συμβεί με την επιβολή του νόμου, για τις τηλεοπτικές κάμερες. Η αστυνομία θα αποφασίσει να μην ερευνήσει και δεν θα παραδώσει τους δολοφόνους στον εισαγγελέα. Στο κάτω-κάτω, οι αντιεμβολιαστές απειλούσαν τη ζωή όλων των άλλων. Η μέρα πλησιάζει. Μια επανάληψη της  «Ιεράς Εξέτασης» θα ξεριζώσει την  αντιεμβολιαστική αίρεση. 

(…) (…) (…)

lewrockwell.com

Νίκος Αντωνιάδης: Εξαπατάτε και σκοτώνετε τους Έλληνες μέσα κι έξω από τα νοσοκομεία-κολαστήρια.

The Coming Witch Hunt Against Anti-Vaxxers When the Pope vaccinates, he obviously doesn’t want to be burned at the stake.

By Bill Sardi  March 26, 2021.

Γράφει η Andri Λύτρα-συντακτική ομάδα του arisvinews.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου