Σάββατο 28 Μαΐου 2022

Zero Hedge : Γυναίκα σταματά μια μαζική δολοφονία.

      


Αντί να περιμένει να φτάσει η αστυνομία , μια γυναίκα με κρυφή άδεια μεταφοράς στη Δυτική Βιρτζίνια ενήργησε γρήγορα για να σταματήσει έναν τρελό άνδρα με ένα τουφέκι τύπου AR-15 που επρόκειτο να σκοτώσει δεκάδες ανθρώπους σε ένα πάρτι αποφοίτησης.





“Αντί να ξεφύγει από την απειλή, αντιμετώπισε την απειλή και έσωσε πολλές ζωές χθες το βράδυ”, δήλωσε ο επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος του Τσάρλεστον, Τόνι Χέιζελετ, στις τοπικές ειδήσεις  στο WCHSTV . 

Το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη όταν ο Ντένις Μπάτλερ, 37 ετών, εξοργίστηκε από μια ομάδα ανθρώπων που διοργάνωσαν ένα πάρτι αποφοίτησης και του είπαν να επιβραδύνει μέσα από ένα συγκρότημα διαμερισμάτων στο Τσάρλεστον. Επέστρεψε 30 λεπτά αργότερα, στάθμευσε το όχημά του, πήδηξε στο πίσω κάθισμα και άφησε το όπλο του προς την ομάδα των 30-40 ατόμων.

Εν αγνοία του πυροβολητή, μια νομοταγής πολίτης με CCW ήταν μέσα στην ομάδα και τράβηξε γρήγορα το όπλο της και επιτέθηκε με απευθείας πυρά τον Bulter, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. «Υπήρχε ένα πάρτι αποφοίτησης, ένα πάρτι με παιδιά», είπε ο Hazelett σε συνέντευξη Τύπου. “Λοιπόν προφανώς κάποιος μόλις τελείωσε το γυμνάσιο και άλλο ένα πάρτι γενεθλίων. Θα μπορούσαμε να είχαμε πυροβολισμούς εκεί.” Υπολογίστηκε ότι από 30 έως 40 άτομα παρευρέθηκαν στα πάρτι.

Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί εκτός από τον ένοπλο. Η αστυνομία δεν έχει ακόμη δώσει στη δημοσιότητα το όνομα της γυναίκας, αν και είπε ότι δεν ανήκει στις αρχές επιβολής του νόμου και είναι απλώς ένας μέσος πολίτης που τηρεί το νόμο.

Η αστυνομία του Τσάρλεστον συζητά το περιστατικό.

 

Έτσι, μια καλή γυναίκα με όπλο εμποδίζει έναν κακό άνθρωπο με κακές προθέσεις και εκτεταμένο ποινικό μητρώο να διαπράξει μαζικό πυροβολισμό. Πρέπει η κοινωνία να τη θεωρήσει ήρωα για να σώσει τις ζωές δεκάδων ανθρώπων;

zerohedge.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου