Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Ρωσικός πύραυλος μπορεί να πλήξει το Λονδίνο σε πέντε λεπτά ! ΒΙΝΤΕΟ.

  

“ΣΟΚ” είναι η λέξη που αρμόζει για να περιγράψει κανείς την αίσθηση που προκάλεσαν στον βρετανικό τύπο τα πλάνα από τον ρωσικό υπερηχητικό πύραυλο Zircon!




Το ρωσικό δίκτυο Zvezda Tv το οποίο ανήκει στο ρωσικό Υπουργείο Άμυνας έδωσε στη δημοσιότητα πριν από λίγες ημέρες πλάνα από εκτόξευση ενός πυραύλου που μπορεί να επιφέρει ΠΥΡΗΝΙΚΑ πλήγματα χίλια πεντακόσια χιλιόμετρα μακριά!

Με δεδομένο πως έχει τη δυνατότητα να πλήξει με χαρακτηριστική ακρίβεια το Λονδίνο μέσα σε μόλις 5 λεπτά προκάλεσε έναν μικρό…πανικό στη Βρετανία αναφορικά με τα μηνύματα που θέλουν να περάσουν οι Ρώσοι!

Θυμίζουμε ότι η Βρετανία είναι από τις χώρες που πρώτες προσφέρθηκαν να στείλουν οπλισμό αλλά και μισθοφόρους για να πολεμήσουν στην Ουκρανία.

Ο Zircon τέθηκε σε λειτουργία εκτάκτως φέτος, με τον ίδιον τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, να κάνει λόγο για «επιτυχημένες δοκιμές» και να συνεχίζει:

«Αυτό είναι ένα μεγάλο γεγονός για τη χώρα μας, ένα σημαντικό βήμα για τη βελτίωση της ασφάλειας της Ρωσίας, για την αύξηση της αμυντικής ικανότητας μας».

«Τέτοια όπλα δεν έχουν στη Δύση», υποστηρίζουν οι Ρώσοι.

Εκείνο που ανησυχεί πραγματικά τη Δύση είναι η μεταβλητή τροχιά του πυραύλου και ο εξαιρετικά δύσκολος εντοπισμός του, έως ότου τουλάχιστον είναι ήδη πολύ αργά!

Τα βρετανικά ΜΜΕ, όπως η Sun, που αναπαρήγαγαν ως τρελά το παρακάτω βίντεο σχολιάζουν πως ο Zircon μπορεί να πλήξει το Λονδίνο μέσα σε μόλις 5 λεπτά κινούμενος με έως και 8 mach!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου