Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Ν. Μεντβέντεφ : Τριπλή πυρηνική απειλή κατά Πολωνίας.

   

Η κατάσταση έχει φτάσει στο έσχατο σημείο με την Μόσχα να απευθύνει τριπλή πυρηνική απειλή εναντίον της Πολωνίας ενώ ακόμη και ο μετριοπαθής Ν. Μεντβέντεφ περιέγραψε ένα πολύ άσχημο μέλλον που έρχεται.

Με τίτλο “τα επικίνδυνα παιχνίδια με την Ρωσία θα τελειώσουν απροσδόκητα για τις ΗΠΑ. Ο Ν. Μεντβέντεφ προειδοποίησε την Ουάσινγκτον για τελευταία φορά” κυκλοφορούν εδώ και λίγες ώρες ρωσικά ΜΜΕ.

Πρώτη πυρηνική απειλή Μεντβέντεφ

Ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ αποκάλυψε την ουσία της αμερικανικής άποψης για τα προβλήματα άλλων κρατών.

Ο Ρώσος πολιτικός είπε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες απλώς αδιαφορούν για το μέλλον άλλων χωρών.

Oι στρατηγοί των Ηνωμένων Πολιτειών δεν σκέφτονται τις προφανείς συνέπειες των πράξεων μιας χώρας που οδηγεί όλη την ανθρωπότητα στην καταστροφή.

Όπως τόνισε ο Μεντβέντεφ, η αμερικανική ηγεσία δεν είχε καλούς στρατηγούς μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, γιατί πολύ απλά δεν χρειάζονταν.

«Μπορείς πάντα να εκτυπώσεις πολλά νέα πράσινα χαρτιά, υπάρχουν πιστοί σύμμαχοι και όπλα υψηλής ποιότητας. Ταυτόχρονα, οι ίδιες οι Ηνωμένες Πολιτείες διεξήγαγαν συνεχώς παράλογους πολέμους και συνήθως μακριά από το έδαφός τους. Χωρίς κανόνες και χωρίς αναδρομή στην παγκόσμια κοινότητα», είπε ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, τονίζοντας ότι κανείς στον Λευκό Οίκο δεν θυμάται όλες τις αμερικανικές πράξεις.

Σύμφωνα με τον Ρώσο πολιτικό, η ηγεσία των ΗΠΑ δεν ενδιαφέρεται πολύ για το μέλλον, αν δεν πρόκειται για δικά τους έσοδα ή σχέδια.

«Κάποτε, έμεινα έκπληκτος όταν ένας από τους προέδρους των ΗΠΑ, απαντώντας στην ερώτησή μου, τι θα συμβεί στην περιοχή της Μέσης Ανατολής τρεις μήνες μετά τη «βοήθεια» τους, απάντησε ήρεμα: «Αυτό δεν το σκεφτήκαμε μέχρι τώρα. Είναι πολύ μακριά!”

Τότε έγινε σαφές ότι αυτή ήταν η ουσία της αμερικανικής άποψης για τα προβλήματα των άλλων. Απλώς δεν τους νοιάζει τι θα γίνει μετά. Δεν το κρύβουν», είπε ο Μεντβέντεφ.

Παράλληλα, είπε ότι τα τελευταία 30 χρόνια η Ρωσία είναι στόχος ενός τόσο πρωτόγονου αμερικανικού παιχνιδιού.

«Αυτό σημαίνει ότι η Ρωσία πρέπει να ταπεινωθεί, να περιοριστεί, να κλονιστεί, να διαιρεθεί και να καταστραφεί. Πώς θα έχει απήχηση αυτό στο εγγύς μέλλον στην Ευρώπη και στον κόσμο συνολικά; Δεν πειράζει. Κανείς δεν το έχει σκεφτεί ποτέ αυτό», εξήγησε ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας.

Από αυτή την άποψη, ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ είπε τι θα γινόταν αν εφαρμοστεί το σχέδιο των Αμερικανών στρατηγικών.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι ΗΠΑ δεν θα σταματήσουν σε αυτό και ο περαιτέρω στόχος τους θα είναι η πλήρης αποδυνάμωση της Κίνας. Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση, ο κόσμος θα μετατραπεί σε συνεχές χάος μέσα σε λίγες στιγμές.

Μια μεγάλη πυρηνική έκρηξη και ο Κάτω Κόσμος…

«Υπάρχουν μόνο μερικά βήματα πριν από μια σοβαρή παγκόσμια κρίση, μια κατάρρευση ενέργειας και τροφίμων, την αποτυχία όλων των συστημάτων συλλογικής ασφάλειας και, σύντομα, μια μεγάλη πυρηνική έκρηξη, που ανοίγει το δρόμο σε μια νέα παγκόσμια μοναδικότητα – στον Κάτω Κόσμο», είπε ο Μεντβέντεφ.

Ο Ρώσος πολιτικός σημείωσε ειρωνικά την «ιδιοφυΐα» της δουλειάς των στρατηγών των ΗΠΑ.

«Μπράβο, στρατηγοί από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και το Καπιτώλιο! Μπράβο, Κορυφαίοι Αναλυτές! Μπράβο, ανώτερα μέλη της Γερουσίας, μπράβο κύριε Πρόεδρε! Έχεις ήδη ζήσει τη ζωή σου, δεν μπορείς να φοβηθείς, γιατί στα 80 τίποτα δεν είναι ιδιαίτερα τρομακτικό», είπε ο Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας.

“Είναι αυτή μια δυστοπία ή κάποια τρελή μελλοντολογική πρόβλεψη; Είναι Pulp fiction; Όχι”, είπε ο Μεντβέντεφ.

Δεύτερη πυρηνική προειδοποίηση

Ταυτόχρονα, ο Ρώσος βουλευτής Alexei Zhuravlyov στην ρωσική κρατική τηλεόραση απείλησε με πυρηνική επίθεση τη Βαρσοβία, την Πολωνία και τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ ή οποιοδήποτε ειρηνευτικό Σώμα προσπαθήσει να εισέλθει στην Ουκρανία.

“Θα είναι δυνάμεις του ΝΑΤΟ, όχι ειρηνευτικό Σώμα. Αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό.

Το σχέδιο να εισέλθουν στην Ουκρανία είναι της Πολωνίας.

Και αν αυτές είναι δυνάμεις του ΝΑΤΟ, πρέπει να καταστραφούν σύμφωνα με τους κανόνες της στρατιωτικής μας επιχείρησης.

Πρέπει να τους προειδοποιήσουμε αυστηρά.

Αυτές δεν είναι ειρηνευτικές δυνάμεις. Αυτές είναι δυνάμεις του ΝΑΤΟ.

Και αν προσπαθήσετε να τους φέρετε εδώ μέσα, θα προχωρήσουμε σε πυρηνικό πλήγμα στην Βαρσοβία.

Δείτε το βίντεο


Τρίτη πυρηνική προειδοποίηση

Aκολουθεί και τρίτη πυρηνική προειδοποίηση στην ρωσική κρατική τηλεόραση.

Ο στρατιωτικός ειδικός Igor Korotchenko, ανέφερε:

“Η Δύση δεν θα άρει ποτέ τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

Αυτός είναι πόλεμος. Ποια θα είναι η αντίδραση μας;

Τακτικά πυρηνικά όπλα στο πεδίο της μάχης.

Επανεξοπλισμός των Iskander με ειδικά πυρομαχικά”.

Δείτε βίντεο


 Βασίλης Καπούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου