Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

Eμβλιασμένοι με την τρίτη δόση η πλειοψηφία των ασθενών στην Αγγλία.

   

To νοσοκομείο Blackbool Victoria στο Ηνωμένο Βασίλειο επιβεβαιώνει σε έγγραφό του στις 3/2/22 ότι η πλειοψηφία των νοσηλευόμενων ασθενών είναι τριπλά εμβολιασμένοι. Στους 162 εμβολιασμένους ασθενείς οι 130 είχαν δεχθεί την τρίτη δόση.13 ανεμβολίαστοι και 7 εμβολιασμένοι με μια δόση. 

Επίσης το 83% των γονέων λέει ότι παρατηρεί σωματικά συμπτώματα στα παιδιά τους που συνδέονται με την παρατεταμένη χρήση μάσκας», δήλωσε ο Επιδημιολόγος κι εξειδικευμένος στη Δημόσια Υγεία Martin Blachier και προσθέτει:

“Πρέπει να συζητήσουμε να σταματήσουμε τη χρήση μάσκας στο σχολείο!”..

Ακόμη για όσους δεν γνωρίζουν το κόστος των tests covid ανέρχεται σε 1,6 δις euros μόνο για το μήνα Ιανουάριο του 2022. Το ποσό αυτό ισοδυναμεί με τις δαπάνες ανέγερσης 19 νοσοκομείων των 40.000 m2. Θα είχαν οικοδομηθεί 19 νοσοκομεία μόνο σ΄ένα μήνα ! Η μπίζνα των Big Pharma είναι τεράστια. Υπερκέρδη. Η κερδοσκοπία συνεχής. Η υπερχρέωση κρατών αδιάκοπη. Οι εξαρτήσεις μεγαλώνουν. Ο πρωτογενής τομέας της Υγείας ένας από τους βασικούς παράγοντες στο όλο πρόβλημα με την έλλειψη υποδομών και υποστελέχωση υποβαθμίζεται αντί να ισχυροποιείται.

O Γάλλος Γερουσιαστής Alain Houpert κατήγγειλε πρόσφατα « τα tests κοστίζουν ένα δις το μήνα. Με αυτά τα χρήματα θα φτιάχναμε 3 νοσοκομεία. Πρέπει να βγούμε από αυτή τη μασκαράτα ». Το κορωνοπάρτι συνεχίζεται!

dimnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου