Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

Δυναμικές κινητοποιήσεις στην Λέσβο για τη νέα κλειστή δομή. Έκαψαν μηχανήματα.


Φωτιές σε χωματουργικά μηχανήματα και επεισόδια προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας των κατοίκων στη Λέσβο, οι οποίοι αντιδρούν δημιουργία κλειστής, ελεγχόμενης, δομής στη θέση Βάστρια στα βορειοανατολικά του νησιού. 

 Σύσσωμη η τοπική κοινωνία αντιδρά στα κυβερνητικά σχέδια τονίζοντας ότι δεν θα επιτραπεί να δημιουργηθεί η νέα δομή....  Πριν λίγες ημέρες μιλώντας στον Focus και στη δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση ο πρόεδρος της κοινότητας Κώμης, Χρήστος Τσιβγούλης είχε προειδοποίησει ότι θα υπάρξουν σφοδρές αντιδράσεις.  «Είναι λάθος να βάλουν σε αυτή την διαδικασία τους κατοίκους, δεν θέλουμε να επαναληφθούν εικόνες Μανταμάδου. 

Θα είναι ακόμη χειρότερα αυτή τη φορά .Δεν θα μπορέσουμε να ελέγξουμε την κατάσταση αν ξεκινήσουν τα μηχανήματα. Δεν θα συγκρατήσουμε τον κόσμο», είχε τονίσει.


 https://www.mixcloud.com/Focusfm/%CF%87%CF%81%CE%B7%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B2%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B7%CF%82-030222/

lesvos__3_
lesvos__4_


Οι κάτοικοι περπάτησαν εντός του δάσους, φθάνοντας στο σημείο όπου υπήρχαν μηχανήματα και στη συνέχεια προσώρησαν στο κάψιμο αυτών.


 
lesvos__5_
lesvos__1_


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου