Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

Ο Πούτιν προετοιμάζεται για πόλεμο εδώ και 8 χρόνια!


Από τότε που ο Πούτιν έφαγε το μεσημεριανό του γεύμα το 2014, πέρασε 8 χρόνια προετοιμάζοντας την εκδίκησή του εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο Πούτιν αναδύθηκε από μια 8ετή συγκέντρωση αμερικανικών δυνάμεων έτοιμος να καταστρέψει τις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

Ο Deagel αναφέρει ότι πάνω από 200 εκατομμύρια Αμερικανοί θα πεθάνουν, ενώ ο πληθυσμός της Ρωσίας και της Κίνας θα παραμείνει ανέπαφος.

Αυτό το άρθρο θα ανιχνεύσει την προέλευση των ρωσικών στρατιωτικών “προσαρμογών” μετά τηN ήττα  της Ουκρανίας το 2014 και τα βήματα πουέχουν λάβει για να τα βάλουν με τις Ηνωμένες Πολιτείες τις επόμενες ημέρες.

Σήμερα, μπορούμε να επισημάνουμε 33 γεγονότα που υποστηρίζουν την πεποίθηση ότι η 8ετής ανάπτυξη του στρατού της Ρωσίας έχει ολοκληρωθεί και είναι έτοιμη να εξαπολυθεί:

1. Πριν από αρκετά χρόνια, έγραψα για την αντιπαράθεση μεταξύ αμερικανικών παραστρατιωτικών δυνάμεων (π.χ. Academi, πρώην Blackwater) και ρωσικών παραστρατιωτικών δυνάμεων (π.χ. Vnevedomstvenaya Okhrana) στην Ουκρανία. Η Αμερική και η Ρωσία χύνουν ήδη το αίμα ο ένας του άλλου.

2. Επίσης, τον Μάιο του 2014, τα δυτικά μέσα ενημέρωσης σιωπούσαν ύποπτα σχετικά με την αεροπορική μεταφορά κρίσιμων προμηθειών από τους Ρώσους, οι οποίες θα χρησιμοποιούνταν για την υποστήριξη μιας πολεμικής προσπάθειας στην Ανατολική Ουκρανία. Ωστόσο, η ρωσική υπηρεσία Novostinews αναφέρει ανοιχτά ότι “πυρομαχικά για τις ειδικές δυνάμεις μεταφέρονται αεροπορικώς για την επιχείρηση Σλαβιάνσκ.” Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό, επειδή η περιοχή Ντενέτσκ της Ουκρανίας ζητά να ενταχθεί στη Ρωσία. Είναι πιθανό να ακολουθήσουν και άλλες περιοχές. Η Ρωσία μεταφέρει περαιτέρω από αέρος πυρομαχικά στην ίδια περιοχή. Ακόμη και ο Ray Charles θα μπορούσε να δει ότι αυτό αποτελεί προετοιμασία για πόλεμο στην Ουκρανία και ότι αυτά τα πυρομαχικά έχουν πάει για να υποστηρίξουν τις παραστρατιωτικές δυνάμεις που πολεμούν στην Ουκρανία!

3. Σύμφωνα με ιστολόγιο του ρωσικού ναυτικού, που δημοσιεύθηκε τον Μάιο του 2014, η Ρωσία προσομοίωσε μια αμερικανική πυρηνική επίθεση στην οποία συμμετείχαν υποβρύχια, βομβαρδιστικά και χερσαίοι πύραυλοι και αυτή η μαζική άσκηση συντονίστηκε υπό την άμεση επίβλεψη του Πούτιν στο αρχηγείο του υπουργείου Άμυνας στη Μόσχα. Η πυρηνική άσκηση προσομοίωσε ένα μαζικό πυρηνικό πλήγμα αντιποίνων ως απάντηση σε μια εχθρική επίθεση. Επρόκειτο για άσκηση με πραγματικά πυρά και αφορούσε βαλλιστικό πύραυλο Sineva που έπληξε στόχο στο πεδίο δοκιμών Kula στη χερσόνησο Kamchatka. Στη συνέχεια εκδόθηκαν προειδοποιήσεις προς τα πολιτικά αεροσκάφη να μείνουν μακριά από την περιοχή των μαζικών πολεμικών παιχνιδιών.

4. Επίσης, την ίδια χρονική περίοδο, το ρωσικό LifeNews άρχισε να αναφέρει ότι το Υπουργείο Πολιτικής Άμυνας, Εκτάκτων Αναγκών και Εξάλειψης των Συνέπειων Φυσικών Καταστροφών της Ρωσίας εξέδωσε ταξιδιωτικούς περιορισμούς για όλους τους υπαλλήλους όπως οι πυροσβέστες, οι οδηγοί ασθενοφόρων και οι διασώστες της χώρας. Επιπλέον, παρόμοια ταξιδιωτική απαγόρευση έχει επιβληθεί για τμήματα των υπαλλήλων που υπάγονται στο Υπουργείο Εσωτερικών (MVD), συμπεριλαμβανομένων δεκάδων χιλιάδων αστυνομικών, φυλάκων φυλακών και άλλων υπηρεσιών επιβολής του νόμου, όπως ο Ομοσπονδιακός Έλεγχος Ναρκωτικών και η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Μετανάστευσης. Άλλοι που αναφέρονται στην ταξιδιωτική απαγόρευση είναι προσωπικό με πρόσβαση σε κρατικά μυστικά, όπως ορισμένοι υπάλληλοι του Υπουργείου Εξωτερικών. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο συνολικός αριθμός του προσωπικού με ταξιδιωτικούς περιορισμούς ανέρχεται σε περίπου 250.000 άτομα.

5. Οι Ρώσοι βρίσκονται σε κατάσταση πολέμου. Εδώ και τέσσερα χρόνια Λειτουργία πολέμου στην Αρκτική Η Ρωσία προσθέτει 40 νέα πολεμικά πλοία στο πυρηνικό της οπλοστάσιο το 2014. Μέχρι το τέλος του 2015, η Ρωσία διαθέτει σχεδόν τόσα ναυτικά πλοία όσα και οι Ηνωμένες Πολιτείες. Η ραγδαία ανάπτυξη του ρωσικού ναυτικού έχει αυξηθεί από τότε και θεωρείται ότι είναι τουλάχιστον ισάξιο του ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών!

6. Τα εκσυγχρονισμένα μαχητικά αεροσκάφη του Βόρειου Στόλου της Ρωσίας επέκτειναν τις αποστάσεις των πτήσεων περιπολίας τους πάνω από την Αρκτική το 2014, χρησιμοποιώντας ένα δίκτυο 14 ανακαινισμένων αεροδρομίων της σοβιετικής εποχής.

7. Τα υποβρύχια βαλλιστικών πυραύλων αποτελούν ένα μέρος της στρατηγικής πυρηνικής τριάδας της Ρωσίας μαζί με τους χερσαίους ICBM και τη ρωσική βομβαρδιστική δύναμη. Το υποβρύχιο Borey είναι η πρώτη μετασοβιετική κατηγορία υποβρυχίων βαλλιστικών πυραύλων της Ρωσίας και θα αποτελέσει τον κύριο πυλώνα του στόλου των στρατηγικών υποβρυχίων, αντικαθιστώντας τα γερασμένα σκάφη της κατηγορίας Typhoon, Delta-3 και Delta-4. Η δημιουργία του Borey σηματοδοτεί ότι η ρωσική οικονομία βρίσκεται σε κατάσταση πολέμου. Εκτιμάται ότι η Ρωσία κατασκεύασε οκτώ υποβρύχια κλάσης Borey μέχρι το έτος 2020 και ως εκ τούτου είναι ισάξια του Πολεμικού Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών.

8. Ο στρατηγός του ρωσικού στρατού Sergey Shoigum. Η Ρωσία έχει αναπτύξει πολύ ενεργά τις στρατιωτικές της βάσεις στο εξωτερικό σε μέρη όπως το Κιργιστάν, το Τατζικιστάν και η Αρμενία.  Οι Ρώσοι έχουν πραγματοποιήσει ασκήσεις στη Λευκορωσία και το Τατζικιστάν. Στην πραγματικότητα, η Ρωσία, το Καζακστάν, το Κιργιστάν και το Τατζικιστάν εξακολουθούν να διεξάγουν πολεμικά παιχνίδια στην περιοχή των Ουραλίων, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS. Έχει διαρρεύσει ότι η Ρωσία και η Κίνα πραγματοποιούν κοινές τρομοκρατικές ασκήσεις εντός της Κίνας. Η Ρωσία προετοιμάζεται σαφώς για πόλεμο, καθώς αυτή είναι μια συνεχής διαδικασία τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Η Ρωσία και η Κίνα μόλις υπέγραψαν αμοιβαία συνθήκη άμυνας τον Ιανουάριο του 2022.

9. Κατά τη διάρκεια της συριακής κρίσης του 2014, ο Πούτιν απείλησε να ρίξει πυρηνικά στις Ηνωμένες Πολιτείες εάν εισέβαλαν στη Συρία κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου. Η Συρία είναι κρίσιμη για τους Ρώσους σε πολλά μέτωπα, συμπεριλαμβανομένης της επικράτησης των λιμανιών θερμών υδάτων της Συρίας. Ο Πούτιν έκανε πράξη πολέμου με την κατάληψη της Κριμαίας με τρόπο παρόμοιο με τον Χίτλερ στις μη βίαιες κατακτήσεις εδαφών του πριν επιτεθεί στην Πολωνία για να ξεκινήσει τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Έτσι, ο Πούτιν έχει δείξει την προθυμία να χρησιμοποιήσει τον στρατό του χωρίς να ανησυχεί για αντίποινα. Οι απειλές του Μπάιντεν για αντίποινα είναι ένα αστείο για τον Πούτιν.

10. Η Ρωσία έχει επενδύσει σημαντικά στην ανάπτυξη ενός συστήματος εκτόξευσης πυραύλων με ραντάρ, προκειμένου να προστατεύσει τα βομβαρδιστικά μεγάλου βεληνεκούς της. Σε περίπτωση που ξεσπάσει πόλεμος, η Ρωσία θα αποδεκατίσει την Αλάσκα και τα βορειοδυτικά της Αμερικής μέσα σε λίγες ώρες.

11. Η Ρωσία έχει δαπανήσει σχεδόν 72 δισεκατομμύρια δολάρια για όπλα ήδη από το 2011, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης της ικανότητας να παραλύει την Αμερική με κυβερνοεπιθέσεις. Όλοι οι Αμερικανοί πρέπει να προετοιμαστούν για ένα σενάριο διακοπής του δικτύου, είναι αναπόφευκτο.

12. Οι πυρηνικές δυνάμεις της Ρωσίας γίνονται κινητές και η νέα τεχνολογία stealth εκτείνεται από μη ανιχνεύσιμα βομβαρδιστικά μέχρι αθόρυβα κινούμενα πυρηνικά υποβρύχια. Μόλις τον Φεβρουάριο του 2022, οι Ρώσοι απέδειξαν ότι η Αμερική δεν μπορεί πλέον να παρακολουθεί τα ρωσικά υποβρύχια, αλλά και τα μαχητικά τους αεροσκάφη. Αυτή η υπεροχή αναιρεί τα πλεονεκτήματα της Αμερικής πάνω από τον ορίζοντα-ραντάρ.

13. Το 2014, qσύμφωνα με την PRAVDA,η Ρωσία διαθέτει 5.000 πυρηνικά όπλα διαφόρων τακτικών κατηγοριών, συμπεριλαμβανομένων των κεφαλών Iskander και των κεφαλών τορπιλών, αεροσκαφών και πυροβολικού, όλα δίπλα στην Ευρώπη. Γνωρίζουμε ότι το 2022, ο αριθμός αυτός έχει αυξηθεί σημαντικά, αλλά δεν γνωρίζουμε κατά πόσο.

14. Σύμφωνα με τους Financial Times, οι δορυφορικοί δολοφόνοι εκτοξεύτηκαν σε τροχιά τον Μάιο του 2014. αυτή η κίνηση των Ρώσων, παραλληλίζει αυτό που οι Κινέζοι έχουν ήδη επιτύχει και δοκιμάσει. Η πρόθεση είναι να τυφλώσουν τις αμερικανικές δυνάμεις στο πεδίο της μάχης και στη θάλασσα. Οι Ρώσοι και οι Κινέζοι έχουν αυτό το πλεονέκτημα εδώ και 8 χρόνια. Αυτό αναιρεί την πιο σημαντική τακτική στρατηγική της Αμερικής στον πόλεμο.

15. Οι Ρώσοι μόλις ανακοίνωσαν ότι μια πλήρης μοίρα πλοίων του Βόρειου Στόλου του ρωσικού Ναυτικού πραγματοποίησε πρόσφατα ασκήσεις στη Μάγχη! Το ΝΑΤΟ πρέπει να είναι πολύ νευρικό, καθώς τα πολεμικά παιχνίδια έχουν ιστορικά χρησιμοποιηθεί για να εξαπολύσουν επίθεση.

16. Ο σχεδιασμός της Ρωσίας για πόλεμο στην Ουκρανία έχει εισέλθει στον 8ο χρόνο του. Το 2014, ως απάντηση στην ανατροπή της Ουκρανίας από τη CIA, κάτι που μπορεί να χαρακτηριστεί ως στρατηγική αλλαγή παιχνιδιού, οι Ρώσοι ανακοίνωσαν ότι πρόκειται να πουλήσουν στον νεότερο και ισχυρότερο σύμμαχό τους, την Κίνα, ένα εξελιγμένο σύστημα αεράμυνας.

17. Η Μόσχα βρίσκεται εν μέσω του πιο δαπανηρού προγράμματος εκσυγχρονισμού των όπλων στην παγκόσμια ιστορία. Από την περίοδο 2016 έως το 2025, οι αμυντικές δαπάνες της Ρωσίας αναμένεται να φθάσουν τα 540 δισεκατομμύρια δολάρια. Δεν είναι περίεργο που ο Πούτιν “δανείζεται” από τα ρωσικά συνταξιοδοτικά ταμεία. Μεγάλο μέρος των χρημάτων δαπανάται για να κάνει μεγάλο μέρος του πυρηνικού οπλοστασίου της Ρωσίας “stealth”, στο οποίο οι ρωσικοί πυρηνικοί πύραυλοι θα μπορούσαν να χτυπήσουν στόχους χωρίς να εντοπιστούν πριν χτυπήσουν τον επιθυμητό στόχο. Τόσο πολύ για την αμοιβαία εξασφαλισμένη καταστροφή (MAD). Το ρωσικό βομβαρδιστικό επόμενης γενιάς είναι σχεδόν αόρατο στα ραντάρ και τα σούπερ αθόρυβα πυρηνικά υποβρύχια τους είναι θανατηφόρα, και σύμφωνα με το αμερικανικό ναυτικό, και προβλεπόταν να είναι πλήρως λειτουργικά μέχρι το 2025. Κακά νέα Αμερική, λειτουργούν ΤΩΡΑ!!!

18. Η προδοσία των Δημοκρατικών ξεκίνησε το 2011, όταν η FEMA του Ομπάμα υπέγραψε διμερή συμφωνία με τον ρωσικό στρατό για να επιτρέψει σε τουλάχιστον 15.000 Ρώσους στρατιώτες να εκπαιδευτούν σε αμερικανικό έδαφος και αυτό συνέβη την ώρα που τόσο η Ρωσία όσο και η Κίνα απειλούσαν να ρίξουν πυρηνικά στις Ηνωμένες Πολιτείες αν τολμούσαμε να εισβάλουμε στη Συρία ή στο Ιράν το φθινόπωρο του 2013. Δεν ακούσαμε. Αυτή τη φορά, δεν θα υπάρξει καμία προειδοποίηση.

19. Είναι σαφές ότι ο Πούτιν προετοιμάζεται για πόλεμο με το ΝΑΤΟ από το 2014 (έτος ανατροπής της Ουκρανίας), καθώς ο Πούτιν ήταν απασχολημένος τις τρεις τελευταίες ημέρες του Οκτωβρίου του 2014, όταν “εντόπισαν ρωσικά στρατιωτικά αεροσκάφη που περιλάμβαναν μαχητικά αεροσκάφη, βομβαρδιστικά μεγάλου βεληνεκούς και δεξαμενόπλοια πάνω από την περιοχή της Βαλτικής, τη Βόρεια Θάλασσα και τον Ατλαντικό Ωκεανό”. Τα αεροσκάφη απέτρεψαν πάνω από δεκαεννέα ρωσικά αεροσκάφη μόνο στις 29 Οκτωβρίου 2014. Η πλειονότητα των αεροσκαφών εντοπίστηκε στη Βόρεια Θάλασσα και τον Ατλαντικό Ωκεανό. Το ραντάρ έδειξε οκτώ αεροπλάνα προς τη Νορβηγική Θάλασσα, αλλά έξι αεροπλάνα γύρισαν πίσω αφού η νορβηγική πολεμική αεροπορία απώθησε. Δύο αεροπλάνα, βομβαρδιστικά Tu-95 Bear H, συνέχισαν προς τη Νορβηγία μέχρι που αεροπλάνα του ΝΑΤΟ στο Ηνωμένο Βασίλειο τα εντόπισαν και τα ανάγκασαν να επιστρέψουν στη Ρωσία. Αυτές οι ενέργειες ονομάζονται διερεύνηση της άμυνας του εχθρού σας και αυτή η πρακτική έχει τελειοποιηθεί εδώ και 8 χρόνια. Η Ρωσία έχει προβάρει τη διείσδυση στις άμυνές μας εδώ και 8 χρόνια! Είναι έτοιμοι για πόλεμο!

21. Ο Πούτιν έχει κηρύξει τον πόλεμο στο πετροδολάριο και προσπαθεί να αποσταθεροποιήσει την αμερικανική οικονομία μέσω της πώλησης πετρελαίου έναντι χρυσού μέσω της δημιουργίας των BRICS. Αν και οι BRICS έχουν εξασθενίσει σε σημασία ως παγκόσμια δύναμη, η ζημιά έγινε επειδή πολλά έθνη δεν σέβονται πλέον τους κανόνες του Πετροδολλαρίου, αλλά αγοράζουν δολάρια για να αγοράσουν πετρέλαιο. Αυτό αποδυναμώνει το δολάριο, επειδή το πετροδολάριο είναι το μόνο στήριγμα για το δολάριό μας. Αυτός ήταν οικονομικός πόλεμος που διεξήγαγε η Ρωσία και η Αμερική δεν απάντησε υπό τον Ομπάμα ή τον Τραμπ.

22. Ο Πούτιν έχει υπονομεύσει τη σχέση μεταξύ των ΗΠΑ και δύο από τους μεγαλύτερους εμπορικούς μας εταίρους, την Ινδία και την Κίνα. Ο Πούτιν έχει παντρέψει τη ρωσική ενέργεια με την κινεζική και όλες οι συμφωνίες γίνονται σε χρυσό. Η Ινδία και η Ρωσία ανταλλάσσουν εμπορεύματα με χρυσό. Συνήθιζαν να χρησιμοποιούν το δολάριο, αλλά όχι πια!

23. Η Πορτογαλία, μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ιδρυτικό μέλος του ΝΑΤΟ, έδιωξε ένα ρωσικό πλοίο από τα ύδατά της στις 6 Νοεμβρίου 2014. Η Ρωσία ισχυρίζεται ότι το πλοίο διεξήγαγε “θαλάσσια έρευνα”, αλλά η Πορτογαλία επενέβη όταν το πλοίο έπλεε σχεδόν δεκατέσσερα μίλια από την ακτή.

24. Στις 29 Οκτωβρίου 2014. έγραψα ότι οι εμπιστευτικές μου πηγές με πληροφόρησαν ότι ο Πούτιν ετοιμαζόταν να διακόψει την παροχή φυσικού αερίου προς την Ευρώπη. Αν και αυτό δεν συνέβη, η απειλή είναι πανταχού παρούσα και κρατά τη Γερμανία υπό έλεγχο. Αυτό ήταν μια πράξη πολέμου. Έγραψα επίσης ότι μια μέρα, η Γαλλία και η Γερμανία θα υποχωρούσαν σε έναν πόλεμο κατά της ρωσικής επιθετικότητας και στην πραγματικότητα θα εγκατέλειπαν το ΝΑΤΟ. Αυτή η μέρα πλησιάζει γρήγορα.

25. Ως απάντηση στις ίδιες αυξημένες εντάσεις. Η Λιθουανία, καθώς και οι γείτονές της, [ανα[έ]φτιαξαν για μια εισβολή πλήρους κλίμακας από τις ρωσικές δυνάμεις. Η λιθουανική κυβέρνηση εξέδωσε στη συνέχεια ένα εγχειρίδιο επιβίωσης για τους πολίτες της, το οποίο περιγράφει λεπτομερώς πώς να διεξάγουν ανταρτοπόλεμο εναντίον των Ρώσων γειτόνων της. Η Ευρώπη γνωρίζει για το τι είναι ικανή να κάνει η Ρωσία επειδή έχει ζήσει δύο παγκόσμιους πολέμους. Σήμερα, αυτό το εγχειρίδιο έχει πάρει το δρόμο του στην Ουκρανία, καθώς ετοιμάζεται να πολεμήσει έναν ανταρτοπόλεμο.

26. Προηγουμένως ανέφερα ότι ο Πούτιν ευθυγραμμίζει τους νέους στρατιωτικούς συμμάχους του στην Ινδία, τη Βραζιλία, τη Βολιβία, το Ελ Σαλβαδόρ, την Κούβα, τον Ισημερινό, τη Νικαράγουα, την Κίνα, ακόμη και στη Νότια Αφρική, σε μια προσπάθεια να αναγκάσει τις ΗΠΑ να προετοιμαστούν για ένα σενάριο Κόκκινης Αυγής εδώ στην πατρίδα τους σε περίπτωση που ξεσπάσουν εχθροπραξίες. Τίποτα από αυτά δεν έχει αλλάξει το 2022, εκτός από τη Βραζιλία. Ωστόσο, ο φιλικός προς τους Αμερικανούς πρόεδρος της Βραζιλίας υπολείπεται στις δημοσκοπήσεις και θα μπορούσε σύντομα να ηττηθεί.” Αυτή ήταν η εκδοχή του Πούτιν για το “Σχέδιο Β”, καθώς προφανώς προέβλεπε την απώλεια του ελέγχου της Ουκρανίας το 2014. Σήμερα, ο Πούτιν ετοιμάζεται να πάρει πίσω αυτό που του ανήκει.

27. Ο πρώην υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Paul Craig Roberts είχε επίσης προειδοποιήσει εκ των προτέρων για ένα “γεγονός μαύρου κύκνου”, όπως η Ρωσία να διακόψει τον ενεργειακό εφοδιασμό των ευρωπαϊκών κρατών ως προοίμιο πολέμου. Αποδεικνύεται ότι η πρόβλεψη του Ρόμπερτς ήταν σωστή με τον Πούτιν να διακόπτει το φυσικό αέριο προς την Ευρώπη. Ο κόσμος έκανε ένα μεγάλο βήμα προς τον επόμενο παγκόσμιο πόλεμο. Η Βρετανία διαθέτει μόνο ένα ενεργειακό απόθεμα που εκτιμάται σε περίπου 16 ημέρες ενεργειακών αναγκών. Τι υπάρχει πέρα από τις 16 ημέρες υπό τις παρούσες συνθήκες. Η επερχόμενη μείωση της χρήσης ενέργειας στη Βρετανία θα επιβληθεί μέσω της διανομής και της άρνησης παροχής υπηρεσιών σε μη βασικές οντότητες και υπηρεσίες. Αντίθετα, η Γερμανία έχει αποθέματα ενέργειας 77 ημερών και η Γαλλία 88 ημερών. Ωστόσο, κανένα από αυτά τα έθνη δεν έχει αρκετά ενεργειακά αποθέματα για να ξεπεράσει τον ευρωπαϊκό χειμώνα. Η Βρετανία, η Γαλλία και η Γερμανία είναι πιο τυχερές από τα περισσότερα ευρωπαϊκά έθνη που δεν έχουν σχεδόν καθόλου ενεργειακά αποθέματα και εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τις ρωσικές εξαγωγές φυσικού αερίου που αποστέλλονται μέσω της Ουκρανίας. Για πόσο καιρό αυτά τα έθνη θα υποστηρίξουν την πρόκληση του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου από τον Μπάιντεν;

28. Ο Πούτιν ανακοίνωσε τις πολεμικές του προθέσεις, τον Νοέμβριο του 2014, ότι σχεδιάζει να μειώσει σημαντικά τη συνεργασία με τις Ηνωμένες Πολιτείες στον τομέα της πυρηνικής ασφάλειας. Μετάφραση, η Ρωσία δεν χρειάζεται, ούτε θέλει, την προστασία που παλαιότερα πετύχαινε μέσω των περιορισμών στα πυρηνικά όπλα. Αυτή η επιθετική στάση, σύμφωνα με τους New York Times, θεωρείται ως ο τρόπος της Ρωσίας να δηλώσει ότι δεν χρειάζεται εξωτερική βοήθεια για τη διασφάλιση των πυρηνικών περιουσιακών στοιχείων και του δικτύου της χώρας. Αυτό μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα, ότι ο Πούτιν προετοιμάζεται για πυρηνικό πόλεμο. Οι απειλές του 2022 για τον αφανισμό των Ηνωμένων Πολιτειών με πυρηνικά όπλα ΔΕΝ είναι υπερβολή!

29. Ο Πούτιν είναι ένας πρώην κακοποιός της KGB/της ρωσικής μαφίας που έχει την ψυχολογική συγκρότηση για να οδηγήσει τον κόσμο σε έναν καταστροφικό Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο ιδιοκτήτης των New England Patriots, Robert Kraft, δημοσιοποίησε τους ισχυρισμούς του ότι ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin έκλεψε το δαχτυλίδι του Super Bowl του 2004 κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Ρωσία το 2005. Όλοι εσείς οι αρνητές, κλείστε τους υπολογιστές σας και φυλάξτε το μελάνι του εκτυπωτή σας, αυτό είναι πολύ καλά τεκμηριωμένο για να μην είναι αλήθεια. Και ας μην ξεχνάμε ότι το 1991, ο Πούτιν, τότε αντιδήμαρχος της Αγίας Πετρούπολης, οργάνωσε μια σειρά από απάτες που αφορούσαν εισαγωγές κρέατος στη φτωχή, πεινασμένη πόλη. Αυτή η κίνηση πιστεύεται από πολλούς ότι επέτρεψε στον Πούτιν να γίνει απίστευτα πλούσιος με συσσωρευμένη περιουσία σχεδόν 70 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ο Πούτιν μπορεί να έχει αλλάξει την εικόνα του ως συντηρητικού χριστιανού που ενδιαφέρεται μόνο για την υπεράσπιση της Ρωσίας. Το γεγονός παραμένει, ότι είναι και θα είναι πάντα ένας πολεμοκάπηλος κακοποιός που δεν θα δείξει κανένα έλεος στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι οποίες δεν είναι καλά προετοιμασμένες για πόλεμο.

30. Ο επερχόμενος πόλεμος του 2022 με τη Ρωσία δεν θα περιοριστεί στην Ουκρανία. Ο Πούτιν ακολουθεί μια στρατιωτική στρατηγική για την οποία οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν έχουν ακούσει ποτέ και ακόμη λιγότεροι καταλαβαίνουν και έχει να κάνει με τη γεωγραφική σύνθεση της Ρωσίας και αυτό είναι το κλειδί της ρωσικής στρατιωτικής στρατηγικής Παρόλο που η Ρωσία διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες εκτάσεις γης στον κόσμο, διαθέτει μια αποτρόπαια έλλειψη αξιοποιήσιμης ακτογραμμής. Ιστορικά, η ρωσική οικονομική ανάπτυξη έχει παρεμποδιστεί σοβαρά λόγω της έλλειψης αξιοποιήσιμων λιμανιών. Η Ρωσία μετανιώνει για την ημέρα που πούλησε την Αλάσκα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Βοηθά επίσης να εξηγηθεί γιατί η Συρία έχει μεταπηδήσει στο προσκήνιο των παγκόσμιων υποθέσεων. Η Ρωσία κάθεται πάνω σε τεράστια ενεργειακά κοιτάσματα και απειλεί να επεκτείνει την παγκόσμια κυριαρχία της με βάση την ενέργεια και τα ορυκτά, εκμεταλλευόμενη τα πρόσφατα ανακαλυφθέντα πλούτη στον Βόρειο Πόλο και έχει επενδύσει σημαντικούς πόρους στην ενίσχυση των αρκτικών μαχητικών της δυνάμεων προς αυτή την κατεύθυνση. Η Ρωσία μπορεί να είναι σε θέση να αποκτήσει τεράστιους ορυκτούς πόρους, αλλά χωρίς σημαντικά λιμάνια από τα οποία να μπορεί να κάνει εμπόριο, η ρωσική οικονομία θα λειτουργεί πάντα με δεύτερη ταχύτητα. Δεν χρειάζεται κανείς να έχει πρόσβαση στα πολεμικά σχέδια του Πούτιν για να καταλάβει τι συμβαίνει, αρκεί να είναι μελετητής της ιστορίας για να προβλέψει πού θα οδηγηθεί αυτή η επερχόμενη σύγκρουση.

31. Ο Βρετανός γεωγράφος και στρατιωτικός ιστορικός Sir Halford MacKinder, το 1904, έγραψε ένα άρθρο που άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο οι πολιτικοί και οι στρατιωτικοί έβλεπαν τον κόσμο. Η θεωρία που επηρέασε τόσο πολύ σχεδόν πέντε γενιές στρατηγικών ονομάστηκε απλά, η θεωρία της Καρδιάς. Βασικά, η θεωρία Heartland του Mackinder θεωρεί τη γεωπολιτική στρατιωτική ιστορία ως έναν αγώνα μεταξύ χερσαίων και θαλάσσιων δυνάμεων. Ο Mackinder πίστευε ότι ο κόσμος είχε μετατραπεί σε ένα “κλειστό” σύστημα, χωρίς ουσιαστικά να έχουν απομείνει νέα εδάφη για να ανακαλύψουν, να κατακτήσουν και να πολεμήσουν οι ευρωπαϊκές δυνάμεις χωρίς να δημιουργήσουν χάος αλλού. Σύμφωνα με τη θεωρία, ο κοινός παρονομαστής των παγκόσμιων συγκρούσεων περιορίστηκε σε θαλάσσιες δυνάμεις εναντίον χερσαίων δυνάμεων, οι οποίες στη συνέχεια θα αγωνίζονταν για την κυριαρχία στον κόσμο και ο τελικός νικητής θα ήταν σε θέση να δημιουργήσει μια παγκόσμια αυτοκρατορία. Ο καθοριστικός παράγοντας σε αυτόν τον αγώνα ήταν η φυσική γεωγραφία: “Ο άνθρωπος και όχι η φύση ξεκινά, αλλά η φύση σε μεγάλο βαθμό ελέγχει”. Η Συρία ταιριάζει σε αυτή την υψηλή τάξη πραγμάτων τόσο για τον ρωσικό στρατό όσο και για την οικονομία. Α. Η Ρωσία διαθέτει ναυτική εγκατάσταση στη Συρία. Η βάση είναι ζωτικής σημασίας, διότι είναι η τελευταία ξένη στρατιωτική βάση της Ρωσίας εκτός της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Ο Πούτιν παίζει μια μικρή προσέγγιση με ελαφρά πηδηματάκια δηλώνοντας ότι κλείνουν την εγκατάσταση. Ωστόσο, οι Ρώσοι διατηρούν τεχνικούς του ναυτικού και εξυπηρετούν τον μόνιμο στολίσκο τους στην περιοχή. Β. Η Ρωσία χρησιμοποιεί το λιμάνι του Χαλεπίου και του Ταρτούς για να διευκολύνει το θαλάσσιο εμπόριο. Γ. Η οχύρωση της Συρίας παρέχει προστασία στο Ιράν που υπονομεύει το πετροδολάριο πουλώντας το πετρέλαιό του για χρυσό. Αυτό επιτρέπει στον Πούτιν να εμπλακεί σε έναν οικονομικό πόλεμο εναντίον του δολαρίου και των παγκοσμιοποιητών που μισεί στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ. Δ. Η Συρία είναι στρατιωτικός δορυφόρος της Ρωσίας, καθώς ο Άσαντ συνεχίζει να αγοράζει μεγάλες ποσότητες ρωσικών στρατιωτικών εξαγωγών, γεγονός που βοηθά τη ρωσική οικονομία.

32. Επίσης, ποιος μπορεί να ξεχάσει αυτή την έκθεση στην οποία αναφέρεται λεπτομερώς ότι ο κινεζικός στρατός εκτελεί στρατιωτική ενίσχυση στην Αφρική, την Ασία και τη Μέση Ανατολή (Συρία). Όλοι οι δρόμοι μπορεί να οδηγούν στη Ρώμη και όλοι οι δρόμοι του πολέμου οδηγούν στη Δαμασκό μετά την υποταγή της Ουκρανίας. Αφού κατακτηθεί η Ουκρανία, η Ρωσία θα αναλάβει δράση από τη Συρία και θα απειλήσει τη Μέση Ανατολή. Και αναρωτιόμαστε γιατί ο προδότης Μπάιντεν μας έκανε ενεργειακά εξαρτημένους μετά από μόλις 2 μήνες στην εξουσία. Ο Μπάιντεν έθεσε σκόπιμα σε κίνδυνο την ικανότητα της Αμερικής να διεξάγει έναν παρατεταμένο πόλεμο εναντίον της Ρωσίας και της Κίνας. Είναι βιβλικός και είναι σχεδόν μπροστά μας και όπως δήλωσε η εμπιστευτική μου πηγή, οι ΗΠΑ θα πολεμήσουν τη Ρωσία ΚΑΙ την Κίνα στη Συρία.

33. Μιλώντας γενικότερα για τις νέες εξελίξεις, η Ρωσία υιοθέτησε 300 νέα μοντέλα οπλισμού παρέχοντας στις ένοπλες δυνάμεις 18 νέους ICBM , δύο βαλλιστικούς πυραύλους υποβρυχίων. Πρόσθεσε ότι η χώρα είχε παραγγείλει τρία νέα πυρηνικά υποβρύχια και αύξησε επίσης τον αριθμό των πυραύλων μεγάλης εμβέλειας υψηλής ακρίβειας. Και ας μην ξεχνάμε και τα υπερηχητικά όπλα της Ρωσίας που ξεπερνούν οτιδήποτε διαθέτουν είτε το ΝΑΤΟ είτε οι Ηνωμένες Πολιτείες. 34. Η Αγία Γραφή προβλέπει ότι η Δαμασκός της Συρίας θα καταστραφεί τις τελευταίες ημέρες πριν από μια τρομερή περίοδο κρίσης του Θεού. Αυτό θα προηγηθεί της ημέρας που ο Ιησούς Χριστός θα επιστρέψει για να νικήσει τους εχθρούς του Ισραήλ.

Ησα’ι’ας 17:1 Το βάρος της Δαμασκού. Ιδού, η Δαμασκός απομακρύνεται από πόλη, και θα γίνει σωρός ερειπίων.

Αμερική, καλύτερα να σκεφτείς πέρα από την Ουκρανία ότι η έκβαση, για όλες τις προθέσεις και τους σκοπούς, έχει ήδη αποφασιστεί. Θα πρέπει να προσαρμόσουμε τη σκέψη μας στην επόμενη κίνηση του Πούτιν, τη Μέση Ανατολή. Η καταστροφή της Δαμασκού είναι μια προφητεία που κάποιοι λανθασμένα πιστεύουν ότι στέκεται μόνη της στη Βίβλο. Ωστόσο, αποδεικνύεται ότι είναι μόνο η πρώτη σε μια ακολουθία γεγονότων που είναι όλο και πιο σοβαρά με πολύ πιο βαθιές επιπτώσεις στο ανθρώπινο γένος. Το κεφάλαιο 38 του Ιεζεκιήλ μας μιλάει για μια εισβολή στο Ισραήλ υπό την ηγεσία των Τούρκων. Η Τουρκία συνοδεύεται από το Ιράν, το Σουδάν και τη Λιβύη (Ιεζεκιήλ 38:5). Η Σαουδική Αραβία αναφέρεται επίσης στον Ιεζεκιήλ 38:13. Πιστεύετε ότι είναι σύμπτωση το γεγονός ότι όλα αυτά τα έθνη πολεμούν στη Συρία την ώρα που γράφω αυτά τα λόγια; Γεωγραφικά, η Τουρκία και η Συρία έχουν κοινά σύνορα. Πολλοί Βιβλικοί μελετητές πιστεύουν ότι το σκηνικό έχει στηθεί για τη μάχη του Γωγ και του Μαγώγ του Ιεζεκιήλ 38. Σήμερα ο Μαγώγ αντιπροσωπεύει τον “πρωτογενή κυβερνήτη” της Τουρκίας. Εγώ θα τον αποκαλούσα πρωθυπουργό της Τουρκίας. Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ερντογάν είναι η σύγχρονη εκδήλωση του Μαγώγ, όπως προβλέπεται στον Ιεζεκιήλ 38. Ορισμένοι πιστεύουν ότι ο Ερντογάν είναι επίσης η εκπλήρωση του Ασσύριου στον Ησαΐα 10. Ο σύγχρονος Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος θα τελειώσει με την καταστροφή της Δαμασκού. Ο απατεώνας Τούρκος πρωθυπουργός Ερντογάν θα οδηγήσει στη συνέχεια τρομοκράτες της Αλ Κάιντα και του ISIS από τη Λιβύη, καθώς και τζιχαντιστές της Χεζμπολάχ και της Μουσουλμανικής Αδελφότητας από το Ιράν και το Σουδάν σε μια εισβολή στο Ισραήλ. 

thecommonsenseshow.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου