Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Αμβρόσιος : Σφραγίδα του διαβόλου το εμβόλιο.


Κατά του εμβολίου αλλά και των εμβολιασμένων στρέφεται πάλι ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος μέσω μιας επιστολής του. Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει δε, η ιεραρχία της Εκκλησίας «εγκατέλειψε την υψηλή επιστολή της» επειδή προτείνει στους πιστούς να θωρακιστούν απέναντι στον ιό.

Ανάμεσα σε όσα επισημαίνει, σχολιάζει παράλληλα πως το εμβόλιο είναι το «σφράγισμα του διαβόλου», ενώ οι εμβολιασμένοι «καθίστανται τέκνα του διαβόλου». Κι όλα αυτά την ώρα που τα κρούσματα στη χώρα μας καταγράφουν συνεχώς αρνητικά ρεκόρ. Ο πρώην Μητροπολίτης δεν διστάζει ακόμα και να περιγράψει μια ιστορία με μια… δαιμονισμένη κοπέλα που «αποκάλυψε» όσα αναφέρει ο ίδιος για το εμβόλιο.

Μάλιστα ως απόδειξη για όλα αυτά που λέει επικαλείται μία δαιμονισμένη όπως την λέει, που προ ημερών είχε μπει σε μία σπηλιά στην Κόρινθο. Γράφει χαρακτηριστικά:

ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ:

ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΠΑΤΑΠΙΟΥ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΦΩΝΑΖΕ » ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ , ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΙΤΕ ,ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ » ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Στις  26/12/21 (Ν.Η) επισκεφθήκαμε το προσκύνημα του Όσιου Παταπίου στο Λουτράκι.

Είχε αρκετό κόσμο και ένα γκρουπ από την Παναγία Μυρτιδιώτισσα στο Π. Φάληρο με τον ιερέα  έκαναν την παράκληση του Αγίου έξω από την εκκλησία.

Μέσα στην σπηλιά, όταν μπήκαμε να προσκυνήσουμε το σκήνωμα του Αγίου, περιμέναμε στη σειρά.

Ήταν μια νέα κοπέλα δαιμονισμένη. Φώναζε πολύ δυνατά με φωνή αντρική τα εξής: Όλοι θα κάνετε το εμβόλιο. Όλοι θα σφραγιστείτε. Ποιοι από σας εδώ μέσα έκαναν το εμβόλιο; Είσαστε δικοί μου. Το Eμβoλιo είναι το σφράγισμα. Τι με κοιτάτε;;;;

Συγκλονιστήκαμε όλοι, κάποιοι έτρεμαν, προσκυνήσαμε και βγήκαμε έξω από την σπηλιά. Και ακούγαμε ότι φώναζε συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου