Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

H εκστρατεία πανδημίας και εμβολίων είναι η πραγματική απόδειξη μιας μοχθηρής μυστικής κυβέρνησης στον πλανήτη.

 

H συνεχιζόμενη εκστρατεία ψευδοπανδημίας και εμβολίων είναι η πραγματική απόδειξη μιας μοχθηρής μυστικής κυβέρνησης. 

«Μας έστελναν βίντεο με όμορφα παιδιά να αποκεφαλίζονται και με τις οικογένειες της ομοσπονδιακής τράπεζας να επιδίδονται σε σεξουαλικά όργια με το αίμα των αποκεφαλισμένων παιδιών. Είναι απίστευτα σατανικοί. Είναι σαν λυσσασμένο σκυλί, πρέπει να τους πυροβολήσεις», λέει πηγή της MI6.

Η ψεύτικη πανδημία είναι «Εσχάτη προδοσία αντίθετη με τους δέκα κώδικες της Νυρεμβέργης από το διεθνές ιατρικό βιομηχανικό συγκρότημα. Σε αντίποινα θα κρεμάσουμε το κοινοβούλιο και αν χρειαστεί κάθε στρατηγό που έχουμε. Κάντε αυτή τη δήλωση γνωστή σε όλο τον κόσμο», αναφέρει η MI6.

Συντάκτης B. Fulford αναλαμβάνει προσωπική δράση, όπως φαίνεται σε αυτή την επιστολή που έστειλε στην Λέσχη Ξένων Ανταποκριτών της Ιαπωνίας: Αγωγή κατά της Λέσχης Ξένων Ανταποκριτών της Ιαπωνίας (FCCJ). Αυτό γίνεται για να μάθει η FCCJ ότι θα τους μηνύσω απαιτώντας το ποσό των 10 εκατομμυρίων γιεν για συκοφαντία, απώλεια φήμης και παρεμπόδιση της συμμετοχής του σε συνεντεύξεις Τύπου. Το συμβούλιο της FCCJ έπραξε ταύτα προσπαθώντας να τον αναγκάσει να φορέσει μάσκα χωρίς να παρέχει επιστημονική αιτιολόγηση για την ανάγκη να το πράξει. 

"Αν θέλετε να αποτρέψετε την αγωγή την οποία θα χάσει ο σύλλογος, θα πρέπει να μου ζητήσετε δημόσια συγγνώμη που προσπαθήσατε να με αναγκάσετε να φορέσω μάσκες και να τερματίσετε την πολιτική μάσκας και άλλα μέτρα που σχετίζονται με την ‘πανδημία.

Δεδομένου ότι υποτίθεται πως είστε λέσχη Τύπου, συνιστώ ένα από τα μέλη σας να καλέσει (όπως έκανα εγώ) το Ιαπωνικό Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας για να τους ρωτήσει αν έχουν επιστημονικές αποδείξεις ότι ο ιός COVID 19 (Πιστοποιητικό Ταυτότητας Εμβολίου 2019: Certificate Of Vaccine ID 2019), που είναι η δικαιολογία για την πολιτική χρήσης μάσκας, υπάρχει. Θα ανακαλύψετε ότι δεν έχουν."

Ενημερωτικά ο λόγος που ο «COVID» εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στην Ιαπωνία είναι επειδή κατέθεσα μηνύσεις στο αστυνομικό τμήμα του Marunouchi κατά του hedge fund KKR. Η αστυνομία προσκόμισε αποδεικτικά στοιχεία ότι όλα τα αποτελέσματα των ‘θετικών στον COVID’ αποτελεσμάτων δημιουργήθηκαν δολίως από αυτούς. 

Επιπλέον τους παρουσιάστηκαν στοιχεία ότι όλοι οι ασθενείς με COVID και οι θάνατοι συνέβησαν σε νοσοκομεία που τους ανήκουν. Τους παρασχέθηκαν επίσης αποδεικτικά στοιχεία ότι ένας κάποιος Robert Rothschild κατέθεσε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το 2016 (τρία χρόνια πριν από την έναρξη της υποτιθέμενης πανδημίας) για μια μέθοδο ανίχνευσης του COVID 19. Η επακόλουθη δράση επιβολής του νόμου ανάγκασε αυτούς και τα εφησυχασμένα κυβερνητικά τους ανδρείκελα να σταματήσουν να κατασκευάζουν μια ψεύτικη πανδημία για να αναγκάσουν την επιβολή εμβολίων στον ιαπωνικό λαό. 

Επίσης θα ασκηθούν ποινικές διώξεις κατά της ιαπωνικής κυβέρνησης, διότι η διεξαγωγή ιατρικής αντιμετώπισης (εμβολιασμός) με βάση τα ψέματα είναι έγκλημα πολέμου σύμφωνα με τον κώδικα της Νυρεμβέργης.

Επίσης, θα δημοσιεύσω αυτή την επιστολή στην ιστοσελίδα μου (η οποία έχει πάνω από 30 εκατομμύρια προβολές το μήνα) για να εξασφαλίσω ότι δεν θα προσπαθήσετε να κρύψετε αυτή την υπόθεση κάτω από το χαλί.

Η MI6 και οι Ιάπωνες προσκείμενη στη δεξικά κοντά στον Αυτοκράτορα επιβεβαίωσαν, μετά από εγκληματολογική εξέταση, ότι τα παραπάνω είναι αλήθεια.

Μπορείτε επίσης να επιβεβαιώσετε ότι οι ιδρυτές του KKR, Kravis και Roberts, παραιτήθηκαν πρόσφατα.

https://www.barrons.com/articles/kkr-kravis-roberts-step-down-ceos-51633966103

Επιτέλους αυτή την εβδομάδα είχαμε επαφή με το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα μέσω του Γουίλις Μπερντ, του ανιψιού του Ναυάρχου Μπερντ. Λένε ότι το Νησί λα Πάλμα του Ατλαντικού δέχεται επίθεση από το HAARP, αλλά έχει εξουδετερωθεί, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τσουνάμι.

Λένε επίσης πως «Το σύστημα Starlink θα χρησιμοποιήσει το στρατιωτικό πρόγραμμα Odin για να καταρρίψει τους δορυφόρους της Μοσάντ που χειρίζονται τα ΜΜΕ. Αυτό είναι που έριξε το Facebook πρόσφατα ως δοκιμή.»

https://odin.tradoc.army.mil/

Ως συνήθως με τέτοιες πληροφορίες, να το δούμε και θα το πιστέψουμε. Ωστόσο, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι οι καλοί είναι στην επίθεση και η απελευθέρωση της ανθρωπότητας είναι κοντά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου