Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Η Χαζαρική μαφία κρύβεται σε καταφύγια.


Εχει πλέον γίνει επίσημη κήρυξη πολέμου από την αγγλοσαξονική ομάδα των Πέντε Οφθαλμών (*Five Eyes) ενάντια στη Χαζαρική Μαφία, γνωστή και ως Τέταρτο Ράιχ των Ναζί.

Εδώ είναι η κήρυξη πολέμου, όπως εστάλη από τη Βασίλισσα Ελισάβετ Β’:

«Έχουμε επανειλημμένα έρθει σε επαφή με όλη την υφήλιο σχετικά με τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία. Ορισμένες από τις επαφές έχουν προτείνει πολύ σοβαρά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, συμπεριλαμβάνοντας μέχρι και γενοκτονία. Όταν ανησυχήσαμε για πρώτη φορά, αρχίσαμε να παρακολουθούμε από μακριά. Διαπιστώσαμε ότι όλη η αντικατασκοπεία ήταν αληθινή και ότι στην πραγματικότητα όλες οι πολιτικές κυβερνήσεις του κόσμου ήταν, σύμφωνα με το στρατιωτικό δίκαιο, σε εσχάτη προδοσία.

Δεν μπορούμε να αποφύγουμε την πραγματική και εγκληματική αλήθεια, ότι έχουν συμβεί και συμβαίνουν μαζικές δολοφονίες… Πρέπει να εκδώσουμε αυτή τη δήλωση με στρατιωτικό νόμο».

Όσο για τις φήμες ότι η Μεγαλειότητά της δεν είναι πλέον μαζί μας, η ΜΙ6 είχε να πει τα εξής: «Νεκρή ή ζωντανή, το κληροδότημα ζει. Αρκετά ειπώθηκαν.»

Με τον πόλεμο να κηρύσσεται, η ελίτ της Χαζαρικής Μαφίας έχει υποχωρήσει σε καταφύγια γύρω από τη λίμνη της Γενεύης στην Ελβετία και το Πάλο Άλτο της Καλιφόρνια, σύμφωνα με πολλές πηγές πληροφοριών. Ο ελβετικός όμιλος ελέγχει τα παραστατικά χρήματα που εκδίδονται από τις κεντρικές τράπεζες τις οποίες κατέχουν. Ο όμιλος του Palo Alto χρησιμοποιεί τον έλεγχο μεγάλων εταιρειών διαδικτύου για να μεταδώσει στους ανθρώπους μια ψευδή πραγματικότητα. Και τα δύο αυτά κέντρα θα αποτελέσουν τώρα στόχο πυρηνικών όπλων ειδικών για καταφύγια, υπόσχονται πηγές του Πενταγώνου.

Εν τω μεταξύ, η Χαζαρική Μαφία έχει εκτεθεί από τη Μοσάντ αναφορικά με το ότι χρησιμοποιεί γραφικά υπολογιστών green screen για να φανεί ότι άνθρωποι όπως ο Πάπας Φραγκίσκος, ο Πρόεδρος «Fuck» Joe Biden, ο Κινέζος Πρόεδρος Xi Jinping και ο Προδότης Στρατηγός Mark Milley είναι ακόμα μαζί μας και εξακολουθούν να είναι υπεύθυνοι.

Το παρακάτω βίντεο, που μας έστειλε η Μοσάντ, δείχνει μερικές από τις πραγματικές green screen παραστάσεις που λαμβάνουν χώρα:

https://rumble.com/vpe6b7-green-box.html

Η Χαζαρική Μαφία αναζητά επίσης απεγνωσμένα ηθοποιούς και σωσίες που θα αντικαταστήσουν τους δημόσιους ηγέτες τους, οι οποίοι συστηματικά σκοτώνονται και συλλαμβάνονται στο πλαίσιο αυτής της κήρυξης πολέμου κατά της Χαζαρικής Μαφίας.

Εδώ, για παράδειγμα, βλέπουμε πολλές διαφημίσεις που αναζητούν σωσίες για τον συλληφθέντα κυβερνήτη της Καλιφόρνια Gavin Newsom.

Περισσότεροι ψεύτικοι «ηγέτες» μπορείτε να δείτε στους παρακάτω συνδέσμους:

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=186736

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=186751

Η Χαζαρική Μαφία προσπαθεί επίσης απεγνωσμένα να δημιουργήσει μια κάρτα «βγες από τη φυλακή» για την ίδια, ξεκινώντας τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η ακόλουθη προπαγάνδα το απεικονίζει:

«Η Αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις δήλωσε ότι τα «μάτια του κόσμου» βρίσκονται στα σύνορα με τη Λευκορωσία και οι ΗΠΑ ‘εξετάζουν τα εργαλεία που διαθέτουν’ μετά από μια ημέρα ραγδαίων εξελίξεων που οδήγησαν σε φόβους για ξέσπασμα πολέμου στα ανατολικά σύνορα της Ευρώπης».

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10195079/Russia-deploys-paratroopers-Belarus-border-region-amid-fears-conflict.html

«Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Antony Blinken δήλωσε την Τετάρτη ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες ‘ανησυχούν από αναφορές ασυνήθιστης ρωσικής στρατιωτικής δραστηριότητας’ και την πιθανότητα ότι η Ρωσία ενδέχεται να ‘επιχειρήσει να αναμορφώσει’ την εισβολή της στην Ουκρανία το 2014″.

https://edition.cnn.com/2021/11/10/politics/blinken-ukrainian-presser/index.html

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν απάντησε λέγοντας «Θέλω να γνωρίζουν άπαντες ότι δεν έχουμε απολύτως καμία σχέση με όλα αυτά».

https://www.rt.com/russia/540208-putin-belarus-poland-border/

«Όλη αυτή η ένταση που παρατηρείται με τη Λευκορωσία και την Ουκρανία είναι όλα ανάμειξη και προπαγάνδα της CIA. Είναι η κυβέρνηση Μπάιντεν που διεξάγει από την Ουκρανία επιχείρηση ξεπλύματος χρημάτων. Κινείται μέσω του γιου του Μπάιντεν για να χρηματοδοτήσει την εκστρατεία για τη σύλληψη του Τραμπ», όπως περιέγραψε την κατάσταση η MI6.

Βλέπουμε επίσης θόρυβο από τη CIA, όπως αυτό:

«Ο υπουργός Άμυνας της Αυστραλίας Peter Dutton δήλωσε το Σάββατο ότι θα ήταν  «αδιανόητο» για την Αυστραλία να μην συνταχθεί με τις ΗΠΑ σε περίπτωση που λάβουν μέτρα για να υπερασπιστούν την Ταϊβάν σε ενδεχόμενη κινεζική εισβολή».

Πηγές της Ασιατικής Μυστικής Κοινωνίας επιβεβαιώνουν ότι οι προσπάθειες πρόκλησης πολέμου με την Κίνα χρησιμοποιώντας την Ταϊβάν δεν έχουν καμία σχέση ούτε με τις κυβερνήσεις ούτε με τον λαό της Κίνας ή της Ταϊβάν. Είναι μάλλον ανάμειξη της Χαζαρικής Μαφίας, λένε.

Σε κάθε περίπτωση, τώρα που ο πόλεμος έχει κηρυχθεί επίσημα, οι ακόλουθοι μαθητές του αρχηγού της Χαζαρικής Μαφίας, Klaus Schwab Rothschild, έχουν απομακρυνθεί ή πρόκειται να απομακρυνθούν:

Άνγκελα Μέρκελ, Νικολά Σαρκοζί, Τόνι Μπλερ. Τζασίντα Άρντερν (πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας), Εμανουέλ Μακρόν, Σεμπάστιαν Κουρτς (ο οποίος ήταν μέχρι πρόσφατα Καγκελάριος της Αυστρίας), Βίκτορ Ορμπάν (πρωθυπουργός της Ουγγαρίας), Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ (πρώην πρόεδρος της ΕΕ), Annalena Baerbock (ηγέτης των Γερμανών Πρασίνων), Κυβερνήτης της Καλιφόρνια Γκάβιν Νιούσομ, Υπουργός Μεταφορών των ΗΠΑ Peter Buttigieg, Μπιλ Γκέιτς της Microsoft, Jeff Bezos της Amazon,  Ο Ρίτσαρντ Μπράνσον της Virgin, Τσέλσι Κλίντον. Η Κριστίν Λαγκάρντ και ο Λάρι Φινκ (Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας BlackRock η διεθνώς και η οποία διαχειρίζεται περίπου 9 τρισεκατομμύρια δολάρια ετησίως), εθνικές κυβερνήσεις.

Αυτό που όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν κοινό είναι ότι βρίσκονται μεταξύ των 1300 αποφοίτων της Ακαδημίας Ηγετών της Αυριανής Ημέρας του Schwabs.

Ο Schwab και η Χαζαρική Μαφία που κρύβονται στην Ελβετία έχουν διοχετεύσει πάνω από 20 τρισεκατομμύρια δολάρια στην παγκόσμια οικονομία σε λιγότερο από δύο χρόνια ως μέρος του εμβολίου τους και της αρπαγής εξουσίας μέσω του ολοκληρωτισμού της ψεύτικης πανδημίας.

Η απομάκρυνση αυτών των πεμπτοφαλαγγιτών είναι «καθαρή κίνηση της υπηρεσίας στρατιωτικής αντικατασκοπείας για τη σύλληψη του αντι-κράτους» αναφέρει η MI6.

Ήδη η Ουάσιγκτον έχει αιχμαλωτιστεί από την Κοινωνία των Λευκών Δράκων και τους συμμάχους τους. Να τι λέει ένας αξιωματούχος της NSA για την Ουάσιγκτον αυτές τις μέρες:

«Η DC είναι ΚΕΝΗ μόλις πέσει το φως. Δεν υπάρχει νυχτερινή ζωή. Άδεια τρένα. Άδεια κτίρια. Και αναφέρεται μια ισχυρή οσμή δυσωδίας σε όλη την πόλη (από υπόγειες σήραγγες που πλημμύρισαν και άδειασαν).

Ό,τι απέμεινε από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα ξεμείνει από χρήματα σε 18 ημέρες ή στις 3 Δεκεμβρίου, αναφέρει η NSA.

Το άλλο μέρος που είναι πόλη-φάντασμα είναι το Χόλυγουντ. Να τι είχε να αναφέρει η Μοσάντ σχετικά με την κατάσταση εκεί:

«Το Χόλυγουντ αργοπεθαίνει. Οι σταγόνες επινεφρίνης (αδρενοχρώματος) έχουν διακοπεί, το ίδιο και οι προϋπολογισμοί παραγωγής. Το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα & τα ψεύτικα fiat χρήματα των Fed διακόπτονται επίσης. Οι μόνοι που κόβουν επιταγές είναι οι tech streamers (Apple, Amazon, Netflix & μερικά ακόμη μεγάλα στούντιο). Οι υπόλοιποι δουλεύουν με ψίχουλα.

Αυτό είναι αποτέλεσμα του εκτελεστικού διατάγματος 13818 του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ — Φραγή της Περιουσίας των Προσώπων που Εμπλέκονται σε Σοβαρή Κατάχρηση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ή Διαφθορά.

Είμαστε μάρτυρες του θανάτου των Ελίτ της παιδεραστίας και του διεστραμμένου τρόπου ζωής τους. Τα ψεύτικα είδωλα του κόσμου πέφτουν. Επιτέλους συμβαίνει.

Πολλοί από τους διάσημους έχουν εκτεθεί. Δεν είναι γνωστό αν όλοι στην παρακάτω λίστα έχουν εκτεθεί, αλλά πολλοί από αυτούς έχουν. Είναι η Ημέρα της Κρίσης για τους Ενόχους.

Κατάλογος των σπιτιών διασημοτήτων και αθλητικών θρύλων προς πώληση:

Έλεν Ντετζενέρις, Τζόνι Ντεπ, Μάθιου Πέρι, Ιλάι Μάνινγκ, Κατ Φον Ντι, Σάια Λεμπέουφ, Οι αδελφοί Χέμσγουορθ, Τζον Θρύλος και Κρίσι Τέιγκεν, Μπρίτανι Σνόου, Μπιγιονσέ, Τζέι-Ζ, Σίντι Κρόφορντ και Ραντ Γκέρμπερ, Τζιν Σίμονς, Μπέλα Θορν, Τομ Κρουζ, Τζορτζ Στράιτ, Έμιλι Μπλαντ, Αλόνζο Πένθιμο, Τζεμάμα Κίρκε, Κέβιν Τζόνας, Τσέλσι Χάντερ, Τζον ΜακΕνρό, Τόμι Λι, Τζέισον Ντερούλο, Αλίσια Κις,  Φράνκι Μουνίζ, Κιθ Ρίτσαρντς, Λιλ Γουέιν, Πίτερ Τίελ, Φαρέλ Γουίλιαμς, Λόρις Λούκλιν και Μοσίμο Τζιαννούλι, Ρόζι Ο’Ντόνελ, Κέλι Κλάρκσον, Σέριλ Τίγκ, Τζο Πέσι, Σουζάν Σόμερς, Άνταμ Λάμπερτ, Μέγκαν Μαρκλ, Σον Ντίντι Κομπς, Μπίλι Τζόελ, Γκάρι Λέβινσον, Δρ Φιλ, Μπάρι Μανίλοου, Μελ Γκίμπσον, Νταϊάν Κίτον, 50 Cent, Χάιντι Κλουμ, Ράιαν Σίκρεστ, Zsa Zsa Gabor, Τζένιφερ Άνιστον, Κάθριν Χέπμπορν,  Κρίστι Μπρίνκλεϊ, Νίκολας Κέιτζ, Ρίκι Μάρτιν, Αντζέλικα Χιούστον, Τσάρλι Σιν, Μπαρτ Ρέινολντς, Εμίλια Κλαρκ, Τζέι Λο & Άλεξ Ροντρίγκεζ, Σάιμον Κάουελ, Κρις Τζένερ, Τζέφρι Σταρ, Γκόρντον Ράμσεϊ, Τζέισον Άλντιαν, Πάμελα Άντερσον, Τζέρι Σάινφελντ, Τζίμι Φάλον, Ντέιβ Ράμσεϊ, Τζον Μπον Τζόβι, ΛεΜπρόν Τζέιμς, Ματ Ντέιμον, Τζέι Τζέι Έιμπραμς, Σούγκαρ Ρέι Λέοναρντ, Σιλβέστερ Σταλόνε, Ντέιβιντ Μπόουι, Κλέι Μάθιους, Μισέλ Πφάιφερ, Ντέιβιντ Ε Κέλι, Σόντα Ρίμες, Ριάνα, Πιτ Τάουνσεντ, Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Τζο Τζόνας, Σόφι Τέρνερ, Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Στιβ ΜακΚουίν, Σακίλ ΟΝίλ, Γκλεν Φρέι, Σάμι Χάγκαρ, Στόκαρντ Τσάνινγκ, Μάικλ Τσίκλις, Τομ Πέτι, Σερένα Γουίλιαμς, Μπιλ Ράσελ, Κάθριν Μπίγκελοου, Ντον Ρίκλς, Μπρους Κόβνερ, Άνταμ Νιούμαν, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Barb EllisonAlicia Keys & Swizz BeatzKate BeckinsaleRobert HerjavicJosh and Heather Altman , Soleil Moon FryeJim HarbaughAnthony KiedisFredrik EklundMeghan TrainorGideon Yu, Χέλεν Μίρεν, Τέιλορ Χάκφορντ, Μπετ Μίντλερ, Τοντ Φίλιπς, Μιτ Ρόμνεϊ, Νταϊάν Φάινστιν, Μάιλι Σάιρους, Κέλι Κλάρκσον, Α-Ροντ, Μπόμπι Πάτον-Λα Ντότζερς συνιδιοκτήτης, Ντουέιν Γουέιντ & Γκαμπριέλ Γιούνιον, Μάικλ Αμίνι, Β-52 Κέιτ Πίρσον, Μπιλ Γκάθι, Βικτόρια Τζάκσον, Γουίλ Αρνέτ, Ζακ Έφρον,  Γουέιν Γκρέτζκι, Κέιτι Πέρι, Ντέρεκ Τζίτερ, Μάικ Πιάτσα, Σέιν Σμιθ, Μπράιον Κράνστον, DJ Καλέντ, Λέοναρντ Ρος, Τεντ Σαράντος- Netflix co Ceo, Ντάστιν Τζόνσον, Τζον Φόγκερτι, Μελίσα Ρίβερς, Τζέιμι Λιν Σίγκλερ, Λένα Ντάναμ, Λίντσεϊ Βον, PK Subban, Ρόμπιν Μουρ, Κάρα και Πόπι Ντελεβίν, Μπιγκ Σον, Στεφ Κάρι, Κρις Μπος, Φιλ Κόλινς, Λίαμ Πέιν, Μπράιαν Σίνγκερ, Τομ Φορντ,  Ρόμπι Νάις, Τομ Μπρέιντι & Ζιζέλ Μπάντχεν, Άντονι Ντέιβις, Εμίλια Κλαρκ, Κλερ Μπρόνφμαν-Σίγκραμς (κληρονόμος με δεσμούς με τη Νξίβμ), Τζέιν Φόντα, Carmen ElectraMorgan MosesBobby CoxDanny MastersonEvander Kane, Κέιτ Γουίνσλετ, Mark TeixeiraJonah HillJudd Hirsch, Κάρλος Σαντάνα, Κεν Τσένεσνι και Μπρουκ Σιλντς.

Μερικοί από τους ανθρώπους στη λίστα, όπως ο Στιβ ΜακΚουίν, η Κάθριν Χέπμπορν, ο Ντον Ρίκλς, η Ζα Ζα Γκάμπορ και ο Μπαρτ Ρέινολντς, έχουν πεθάνει, οπότε οι πωλήσεις των σπιτιών γίνονται από τα μεσιτικά τους.

Ως επιβεβαίωση, σχεδόν όλες οι συνήθεις «διασημότητες» απουσίαζαν από την τελευταία απονομή των βραβείων Όσκαρ.

Περιττό να πούμε ότι όλα τα στελέχη των φαρμακοφονικών εταιριών που εμπλέκονται στην εκστρατεία της ψευτοπανδημίας και των εμβολίων επίσης απομακρύνονται.

Δεδομένου ότι μιλήσαμε εκτενώς την περασμένη εβδομάδα για το πώς η πανδημία αποκλιμακώνεται, θα προσθέσουμε μόνο αυτό το κομμάτι σήμερα:

«Η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA)  επιβεβαίωσε την Πέμπτη ότι  ανακαλεί περίπου 2 εκατομμύρια σπιτικά τεστ COVID-19 Ellume επειδή ενδέχεται να παράγουν ‘ψευδώς θετικά αποτελέσματα’.«

Αυτή είναι μερική επιβεβαίωση ότι στα νοσοκομεία έγιναν μαζικές δολοφονίες με τη χρήση «ψευδώς θετικών» αποτελεσμάτων τεστ ώστε να αναγκάσουν τους ανθρώπους να μπουν σε θαλάμους θανάτου.

Ένας από τους κορυφαίους εγκληματίες εμβολίων που πρόκειται να απομακρυνθούν είναι ο Τζάστιν Κάστρο Τρουντό του Καναδά. Ο Κάστρο παρήγγειλε «δέκα φορές περισσότερα εμβόλια από τους υπάρχοντες Κανδούς –συμπεριλαμβανομένων των ταράνδων– κάτι που είναι κομπίνα επειδή παίρνει μίζα για κάθε δολάριο που δαπανάται [για εμβόλια].»

Αυτή η εικόνα τον δείχνει να είναι ένας από τους πιο παραγωγικούς ηθοποιούς της Χαζαρικής Μαφίας:

«Η απολύμανση στη Δύση ενός στοιχείου τόσο ύπουλου στην ιστορία και διάχυτου καθ ‘όλη τη διάρκεια των κοινών εμπειριών μας πρέπει να προχωρήσει… Δεσμευόμαστε για μια βιώσιμη και ουσιαστική εργασιακή σχέση Δύσης και Ανατολής για να καταστείλουμε πρώτα όλη την παγκόσμια τρομοκρατία και τον επακόλουθο πόλεμο και όλα τα απομεινάρια αυτής της Μάστιγας και στη συνέχεια να αντιμετωπίσουμε όλα τα άλλα. Πρώτα απ’ όλα, η ειρήνη είναι μια διαδικασία. Βρισκόμαστε σε πλήρη εξέλιξη.»

Ελισάβετ Β’ Ρ.

Υπάρχει επίσης μια διαδικασία απολύμανσης που λαμβάνει χώρα στην Ασία. Στην Ιαπωνία, πραγματοποιήθηκε η απομάκρυνση του πράκτορα των Rothschild, Aso Taro, και όλων των συνεργών του τόσο από την εξουσία όσο και από τον έλεγχο της χρηματοδότησης. Επίσης, ο προωθητής των εμβολίων Κυβερνήτης Κόικε Γιουρίκο από το Τόκιο δεν έχει εμφανιστεί δημόσια από τις 2 Νοεμβρίου. Πολλοί άλλοι πολιτικοί, γκάνγκστερ, «χειριστές της Ιαπωνίας», χρηματοδότες κ.λπ. έχουν επίσης εξαφανιστεί.

Στην Κίνα επίσης λαμβάνει χώρα κάποιου είδους εκκαθάριση. Όταν το κινεζικό κομμουνιστικό κόμμα εξέδωσε ένα έγγραφο για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυσή του, ο Πρόεδρος Μάο αναφέρεται επτά φορές και ο Xi Jinping 17 φορές, ενώ ο Ντενγκ Σιαοπίνγκ αναφέρεται μόνο 5 φορές. Να είστε βέβαιοι ότι οι δυνάμεις πίσω από τον Ντενγκ αναλαμβάνουν δράση.

Αν και δεν γνωρίζουμε τις λεπτομέρειες της μάχης για την εξουσία στην Κίνα, σημειώνουμε ότι εκεί σημειώθηκαν 10 μεγάλες εκρήξεις την περασμένη εβδομάδα.

Τέλος, αυτή την εβδομάδα κάποια απόκοσμα νέα: Την Πέμπτη-Παρασκευή, 18-19 Νοεμβρίου κοιτάξτε ψηλά για να δείτε την έκλειψη μιας Ματωμένης Σελήνης, τη μεγαλύτερη σε διάρκεια σεληνιακή έκλειψη του αιώνα. Έχετε τα μάτια σας στον ουρανό.

https://www.the

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου