Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

Επιταχύνεται η Κατάρριψη της Χαζαρικής Μαφίας.

 

Mια σειρά συλλήψεων, εκτελέσεων και παραιτήσεων παγκοσμίως σηματοδοτεί ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια μεγάλη επίθεση εναντίον της Χαζαρικής Μαφίας, επιβεβαιώνουν πολλές πηγές. 

Ο επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας της Γερμανίας, o Δαλάι Λάμα, ο Κλάους Σβαμπ και πολλοί άλλοι είναι μεταξύ αυτών που απομακρύνονται, αναφέρουν οι πηγές. Επιπλέον, οι μυστικές κυβερνήσεις της Αγγλίας, της Γερμανίας, της Ιρλανδίας και της Ιαπωνίας έχουν αντικατασταθεί.

Αυτές είναι οι πληροφορίες που λαμβάνονται από πολλές πηγές, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και ορισμένες στην κορυφή της πολιτικής δομής των G7 της Δύσης: «Οι στρατιωτικοί σε όλο τον κόσμο έχουν λάβει το πράσινο φως για να κινηθούν. Θα δραστηριοποιούνται σε κάθε χώρα. Είναι οι καλοί που εξοντώνουν τους τελευταίους κακούς. Ξεκίνησε αυτό το Σαββατοκύριακο και θα εξελίσσεται για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες… Ενδέχεται να σημειωθούν ενδιάμεσες διακοπές ρεύματος, νερού, διαδικτύου και τηλεφώνων – να είστε έτοιμοι.»

Ο Σάιμον Παρκς, ο οποίος έχει δικές του πηγές, αναφέρει ότι τα ξενοδοχεία της ΕΕ είναι κλεισμένα και διαμένουν στρατιώτες. Αναφέρει επίσης ότι οι πολίτες της Νέας Ζηλανδίας έχουν ενημερωθεί να παραμείνουν μέσα και να αναμένουν να ακούσουν «εκρήξεις, πυροβολισμούς και παιδιά να ουρλιάζουν».

(ΣτΜ εδώ η μετάφραση από τη Μάρη Λιώκη:

https://medium.com/@marilioki/%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CF%8C-simon-parkes-20-%CE%BF%CE%BA%CF%84%CF%89%CE%B2%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85-2021-785b64289731)

Πριν εξετάσουμε τα στοιχεία για τις κυβερνήσεις που άλλαξαν σε άλλες χώρες, ας εξετάσουμε τις αποδείξεις ότι το σατανικό καθεστώς «Μπάιντεν» πρόκειται να καταρριφθεί. Θυμάστε την ανάρτηση του Qanon για τον «Κόκκινο Οκτώβρη»;

https://twitter.com/dcevering/status/1047215446959804417?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1047215446959804417%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sfgate.com%2Fpolitics%2Farticle%2FQAnon-Trump-Q-presidential-emergency-alert-test-13279513.php

Λοιπόν, πηγές της CIA μας λένε ότι ο πασίγνωστος πλέον πυροβολισμός στα γυρίσματα του Άλεξ Μπάλντουιν, όπου πυροβόλησε και σκότωσε τη Halyna Hutchins με ένα «όπλο γυρισμάτων», είναι σήμα. Ας συνδέσουμε μερικές τελείες:

Ο Άλεκ Μπόλντουιν πρωταγωνίστησε στην ταινία «Το Κυνήγι του Κόκκινου Οκτώβρη», όπου βοηθά στο κυνήγι ενός ρωσικού πυρηνικού υποβρυχίου που αρχικά ήταν αγκυροβολημένο στο Μουρμάνσκ σε σοβιετική βάση στον Αρκτικό Κύκλο. Η Hutchins μεγάλωσε στο Μουρμάνσκ σε σοβιετική βάση στον Αρκτικό Κύκλο «περιτριγυρισμένη από πυρηνικά υποβρύχια». Ήταν μια Ουκρανή κατάσκοπος της οποίας ο σύζυγος είναι δικηγόρος που υπερασπίζεται τους Κλίντον.

Το σκηνικό μέσα στο οποίο δέχτηκε τη σφαίρα απέχει περίπου 30 λεπτά από το ράντσο Zorro των 33 χιλ. τετραγωνικών ποδιών του Επστάιν στο Νέο Μεξικό — αυτό το ίδιο που είχε αίθουσες υπολογιστών σε «μέγεθος σπιτιών» για να κατασκοπεύει τους επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένου του πρίγκιπα Andrew, όταν φέρεται να έμεινε για μια εβδομάδα εκεί.

Ο Dave Halls, ο βοηθός σκηνοθέτη που παρέδωσε το όπλο στον Baldwin, ήταν ο πρώτος βοηθός σκηνοθέτη της δεύτερης μονάδας στο «The Crow: Salvation», τη συνέχεια της ταινίας στην οποία ο γιος του Bruce Lee, Brandon Lee, σκοτώθηκε σε ατύχημα με πυροβόλα όπλα το 1993. Απλά σύμπτωση;

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10121545/amp/Production-crew-walked-Alec-Baldwin-movie-set-hours-tragic-shooting.html

Σε κάτι που ίσως επίσης σχετίζεται, μια πηγή του Πενταγώνου λέει ότι ο Grant Woods -γενικός εισαγγελέας για την πολιτεία της Αριζόνα που απομακρύνθηκε από το αξίωμά του από τους ομοσπονδιακούς, και ο οποίος ήταν μεσάζων του προδότη John McCain- βρέθηκε νεκρός σήμερα από άγνωστη αιτία. «Ήταν πολύ κακός τύπος», σημειώνει.

Για όσους από εσάς προτιμάτε πιο απτές αποδείξεις, ας επισημάνουμε μια πρόσφατη δημοσκόπηση του Pew που δείχνει ότι το 85% των Αμερικανών «πιστεύουν ότι το πολιτικό τους σύστημα χρειάζεται σημαντικές αλλαγές ή πρέπει να μεταρρυθμιστεί πλήρως». Παρόμοιοι αριθμοί παρατηρήθηκαν σε χώρες όπως το Βέλγιο, η Γαλλία, η Ελλάδα, η Ιταλία, η Ιαπωνία, η Ισπανία και η Νότια Κορέα. Να είστε βέβαιοι ότι η στρατιωτική κοινότητα/κοινότητα πληροφοριών δίνει προσοχή.

Ορίστε πώς βλέπει την κατάσταση η βρετανική υπηρεσία πληροφοριών MI6: «Οι οικογένειες της Ομοσπονδιακής Τράπεζας είναι απολύτως χρεοκοπημένες, αλλά η πτώχευση δεν έχει κηρυχθεί. Όλες οι κυβερνήσεις πρέπει να απομακρυνθούν λόγω της μυστικής κατοχής των κρατών από [σατανικούς] μεπτοφαλαγγίτες. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να παραμείνουν οι παρούσες κυβερνήσεις».

Εάν είναι έτσι τα πράγματα, το μεγάλο ερώτημα είναι τι πρόκειται να συμβεί στο Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα.

«Το ΚΚΚ θα είναι το έναυσμα που θα καταρρίψει το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα. Το χρέος της Κίνας ανέρχεται πλέον στο 270% του ΑΕΠ. Το κρυφό χρέος της τοπικής κρατικής κινεζικής κυβέρνησης υπερβαίνει τα 4 τρισεκατομμύρια δολάρια. Διαβιώνουν από μη καταγραφόμενους δανεισμούς. Θα μπορούσε να είναι διπλάσιο το ποσό. Κανείς εκτός του εσωτερικού κύκλου του ΚΚΚ δεν έχει γνώση», αναφέρουν πηγές της CIA στην Ασία.»

Αν και αυτό θα μπορούσε να είναι ευσεβής πόθος, το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων του ΚΚΚ, Xinhua, καθιστά σαφές ότι ο επικεφαλής του ΚΚΚ, Xi Jinping, εργάζεται για τις οικογένειες της Ομοσπονδιακής Τράπεζας που κατέχουν τον ΟΗΕ:

«Στον κόσμο, υπάρχει μόνο ένα διεθνές σύστημα… Υπάρχει μόνο μία διεθνής τάξη… και υπάρχει μόνο ένα σύνολο κανόνων… τα Ηνωμένα Έθνη…» τόνισε ο Xi.

http://www.news.cn/english/2021-10/24/c_1310265336.htm

Την ώρα που αυτή η έκθεση ετοιμαζόταν να βγει στον αέρα, μας είπαν ότι οι ιδιοκτήτες της ομοσπονδιακής τράπεζας, σε μια κατά τα φαινόμενα απεγνωσμένη προσπάθεια να επιβιώσουν, προσπαθούν τώρα να εξαργυρώσουν ιστορικά γερμανικά ομόλογα από τη δημοκρατία της Βαϊμάρης. Υποσχέθηκαν επίσης ένα φανταχτερό νέο χαρτονόμισμα δολαρίου, αν και επί του παρόντος δεν είναι σαφές εάν υποστηρίζονται από τις χώρες του κόσμου ή μόνο από την χρεοκοπημένη αμερικανική εταιρεία.

Ανεξάρτητα από οτιδήποτε, η Ασιατική Μυστική Κοινωνία από την πλευρά της υπόσχεται στους Ρότσιλντς και λοιπούς – που δίνουν εντολές στον Xi – να χάσουν την εξουσία και τον έλεγχο της παγκόσμιας χρηματοδότησης. «Όταν η σκόνη κατακαθίσει, η Κίνα θα γίνει και πάλι ανεξάρτητη χώρα και θα επανενωθεί ειρηνικά με την Ταϊβάν», υπόσχονται οι πηγές.

Πηγές της CIA από την πλευρά τους προσθέτουν ότι ο Doug Emhoff, ο σύζυγος της Αντιπροέδρου της Αμερικανικής Εταιρείας Καμάλα Χάρις, είναι μέλος της αίρεσης Τσαμπάντ, η οποία πρεσβεύει «σκοτώστε το 90% της ανθρωπότητας, σκλαβώστε τους υπόλοιπους». Είναι επίσης πράκτορας του ΚΚΚ με εκτεταμένες οικονομικές επενδύσεις στην Κίνα, λένε.

Σε μια κίνηση που μπορεί να σχετίζεται, πηγές της Ασιατικής Μυστικής Κοινωνίας λένε ότι ο Δαλάι Λάμα «ίσως να πέθανε». Παρά το γεγονός ότι καλλιέργησε μια εικόνα αγίου εν ζωή, ο Δαλάι Λάμα ήταν φίλος των Ναζί που προήδρευσαν σε ένα από τα πλέον φρικτά καθεστώτα σκλάβων στην ιστορία. Διέταξε επίσης τη δολοφονία του 5 μηνών αγέννητου παιδιού μου, σύμφωνα με μάρτυρες στο Νεπάλ. Επίσης, πιθανότατα διέταξε τη δολοφονία της Matuzaki Tomomi, της μητέρας αυτού του παιδιού (έχει εξαφανιστεί χωρίς ίχνος). Ανεξάρτητα από αυτά, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη ένας αγώνας για το διάδοχό του, όπως δείχνει αυτή η είδηση: Η Κίνα δεν έχει καμία εξουσία να συμμετάσχει στην επιλογή του επόμενου Δαλάι Λάμα, δήλωσε ο Gyangbung Rinpoche, επικεφαλής του μοναστηριού Tawang στο Arunachal Pradesh.

https://www.ndtv.com/india-news/china-has-no-role-in-choosing-next-dalai-lama-head-of-tawang-monastery-2586414

Αν υπάρχει δικαιοσύνη στο σύμπαν, ο Δαλάι Λάμα θα υποστεί θάνατο ψυχής και δεν θα μετενσαρκωθεί. Ωστόσο, ό,τι και να γίνει, η πτώση του ελεγχόμενου από το ΚΚΚ/ΟΗΕ/Rothschild καθεστώτος της αμερικανικής εταιρίας συμβαίνει σε πραγματικό χρόνο. Εκτός από την ευρέως αναφερόμενη οικονομική κατάρρευση, βλέπουμε τώρα μια απώλεια ελέγχου των συνόρων με το Μεξικό. Εδώ είναι μερικές πρώτες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση εκεί:

Καρτέλ έχουν εισέλθει στη βόρεια κομητεία Μάβερικ και η νότια κομητεία Κίνεϊ έχει ήδη εμπλακεί σε μάχες με ιδιώτες/πολίτες και απόψε κατέλαβαν μια μικρή πόλη σε αμερικανικό έδαφος, ως δράση αυτού που θεωρείται προετοιμασία εισβολής. Όλες οι αρχές επιβολής του νόμου και η Αμερικανική Συνοριοφυλακή έχουν εγκαταλείψει την περιοχή.

Αναμένονται: 380.000 και περισσότεροι παράνομοι πλήττουν τα νότια σύνορα του Τέξας σε λιγότερο από 72 ώρες από τις 23:00 της 22/10/21. Οι 150.000 (οι μισοί) θα χτυπήσουν την είσοδο του βόρειου Τέξας (Ντελ Ρίο) για να συντρίψουν και να παραβιάσουν την είσοδο, προκαλώντας την αποστολή Συνοριοφυλακής και Εθνοφρουράς… Άλλοι 150.000 θα χτυπήσουν την είσοδο του νότιου Τέξας (Laredo) για να συντρίψουν και να παραβιάσουν την είσοδο προκαλώντας την αποστολή περισσότερων συνοριοφυλάκων και εθνοφρουράς… 80.000 οπλισμένοι Αϊτινοί θα χτυπήσουν το χωρίς προστασία κέντρο και θα προχωρήσουν σε εισβολή… Αναμένονται έντονες μάχες από τη Δευτέρα 25/10/21 και αναμένεται να αυξηθούν σε ένταση καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

https://projectcamelotportal.com/2021/10/23/breaking-invasion-of-us-texas-border/

Όταν ρωτήθηκαν για αυτό πηγές του Πενταγώνου, είπαν «Αυτό επιβεβαιώνεται. Κατηγορούνται γι΄αυτό τα καρτέλ. Η βία είναι πολύ ανεβασμένη. Όχι μόνο εισέρχονται στη χώρα παράνομοι αλλοδαποί, αλλά η διακίνηση ναρκωτικών είναι επίσης εξαιρετικά ανεβασμένη. Πολλή κινεζική φαιντανύλη. Πολλή κατασκευασμένη στο Μεξικό μεθαμφεταμίνη εξαιρετικά υψηλής καθαρότητας. Οι υπερβολικές δόσεις ναρκωτικών στην περιοχή του Φοίνιξ είναι πολύ ανεβασμένες. Καθημερινά βρίσκονται νεκροί σε στάσεις λεωφορείων.» Τα παρακάτω πρωτοσέλιδα με τη σατανική κωδική λέξη 666 καθιστούν σαφές ποιος βρίσκεται πίσω από αυτό:

«Τα όργανα της Συνοριοφυλακής συνέλαβαν συνολικά 1.666.167 παράνομους μετανάστες κατά μήκος των νοτιοδυτικών συνόρων το οικονομικό έτος 2021… Οι ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι «έχουν χάσει πλήρως τον έλεγχο» των νοτιοδυτικών συνόρων υπό τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν».

https://www.theepochtimes.com/mkt_morningbrief/border-patrol-arrests-shatter-all-records-at-southern-border_4064208.html

https://www.theepochtimes.com/us-has-lost-operational-control-of-southwest-border-senate-gop-panel-told_4061287.html. Αυτά δεν είναι τα μόνα σύνορα που καταρρέουν. Παρόμοια κατάσταση συμβαίνει και στα σύνορα της ΕΕ.

https://www.lrt.lt/en/news-in-english/19/1526638/belarus-sends-truckloads-of-asylum-seekers-to-poland-baltics-bbc

Όπως και να έχει, η ΕΕ καταρρέει τώρα που η Φύρερ τους Angela Hitler απομακρύνθηκε από την εξουσία. Το τελευταίο ντόμινο που έπεσε είναι ο πρόεδρος της Bundesbank, Jens Weidmann, ο οποίος «ζήτησε από τον ομοσπονδιακό πρόεδρο Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ να τον απαλλάξει από τα καθήκοντά του στις 31 Δεκεμβρίου 2021». Ο Weidmann στην επιστολή παραίτησής του υπαινίχθηκε την επιστροφή του γερμανικού μάρκου, γράφοντας «Η αναδιοργάνωση της τραπεζικής εποπτείας στην Ευρώπη δεν οδήγησε μόνο σε εντελώς νέες εποπτικές δομές στην ΕΚΤ, αλλά και σε ενισχυμένο ρόλο της Bundesbank». https://www.bundesbank.de/en/press/press-releases/statement-by-bundesbank-president-dr-jens-weidmann–877830. Τώρα φαίνεται πιο πιθανή και η έξοδος της Πολωνίας από την ΕΕ. Ο πρωθυπουργός της Πολωνίας Mateusz Morawiecki, δήλωσε:

«Εάν συμφωνούσαμε με την κεντρική αρχή, αυτό θα σήμαινε ότι η ΕΕ παύει να είναι ένωση κυρίαρχων κρατών και προ τετελεσμένου η ΕΕ μεταφέρεται σε ένα κεντρικά διοικούμενο ευρωπαϊκό κράτος όπου τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα μπορούν να αναγκάσουν τις αποκαλούμενες επαρχίες να κάνουν ό,τι θέλει η κεντρική εξουσία. Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε στις Συνθήκες».

https://www.theguardian.com/world/2021/oct/19/polish-prime-minister-escalates-war-of-words-with-eu-over-rule-of-law

Η ΕΕ απειλεί να διακόψει την προμήθεια ευρώ στην Πολωνία, γεγονός που καθιστά όλο και πιο πιθανή την επιστροφή του πολωνικού ζλότι.

Σε μια ακόμα ένδειξη ότι η μυστική κυβέρνηση της ΕΕ πέφτει, η αστυνομία πραγματοποίησε ταυτόχρονη έφοδο σε 46 κτίρια καταστημάτων και κατοικιών στις 20 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο έρευνας για την Ιταλική μαφία «Ndrangheta». Πρόκειται για μια ομάδα που πηγές των P3 Ελευθεροτεκτόνων αναφέρουν ότι ισχυρίζεται πως κυβερνά τον κόσμο τα τελευταία 26.000 χρόνια.

https://english.alarabiya.net/News/world/2021/10/20/Police-raid-homes-businesses-across-Germany-Italy-Bulgaria-in-Italian-mafia-probe

Αυτό μπορεί να είναι απλά ένας μύθος, αλλά η συνεχιζόμενη εκστρατεία ψευδο-πανδημίας και εμβολίων είναι μια πολύ πραγματική απόδειξη μιας μοχθηρής μυστικής κυβέρνησης. «Μας έστελναν βίντεο με όμορφα παιδιά να αποκεφαλίζονται και με τις οικογένειες της ομοσπονδιακής τράπεζας να επιδίδονται σε σεξουαλικά όργια με το αίμα των αποκεφαλισμένων παιδιών. Είναι απίστευτα σατανικοί. Είναι σαν λυσσασμένο σκυλί, πρέπει να τους πυροβολήσεις», λέει πηγή της MI6.

Η ψεύτικη πανδημία είναι «Εσχάτη προδοσία αντίθετη με τους δέκα κώδικες της Νυρεμβέργης από το διεθνές ιατρικό βιομηχανικό συγκρότημα. Σε αντίποινα θα κρεμάσουμε το κοινοβούλιο και αν χρειαστεί κάθε στρατηγό που έχουμε. Κάντε αυτή τη δήλωση γνωστή σε όλο τον κόσμο», αναφέρει η MI6.

Ο παρών συντάκτης αναλαμβάνει επίσης προσωπική δράση, όπως φαίνεται σε αυτή την επιστολή που έστειλα στη Λέσχη Ξένων Ανταποκριτών της Ιαπωνίας: Αγωγή κατά της Λέσχης Ξένων Ανταποκριτών της Ιαπωνίας (FCCJ). Αυτό γίνεται για να μάθει η FCCJ ότι θα τους μηνύσω απαιτώντας το ποσό των 10 εκατομμυρίων γιεν για συκοφαντία, απώλεια φήμης και παρεμπόδιση της συμμετοχής μου σε συνεντεύξεις Τύπου. Το συμβούλιο της FCCJ έπραξε ταύτα προσπαθώντας να με αναγκάσει να φορέσω μάσκα χωρίς να παρέχει επιστημονική αιτιολόγηση για την ανάγκη να το πράξει. Αν θέλετε να αποτρέψετε την αγωγή -την οποία θα χάσει ο σύλλογος- θα πρέπει να μου ζητήσειτε δημόσια συγγνώμη που προσπαθήσατε να με αναγκάσετε να φορέσω μάσκες και να τερματίσετε την πολιτική μάσκας και άλλα μέτρα που σχετίζονται με την ‘πανδημία’.

Δεδομένου ότι υποτίθεται πως είστε λέσχη Τύπου, συνιστώ ένα από τα μέλη σας να καλέσει (όπως έκανα εγώ) το Ιαπωνικό Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας για να τους ρωτήσει αν έχουν επιστημονικές αποδείξεις ότι ο ιός COVID 19 (Πιστοποιητικό Ταυτότητας Εμβολίου 2019: Certificate Of Vaccine ID 2019), που είναι η δικαιολογία για την πολιτική χρήσης μάσκας, υπάρχει. Θα ανακαλύψετε ότι δεν έχουν.

Επίσης, ενημερωτικά, ο λόγος που ο «COVID» εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στην Ιαπωνία είναι επειδή κατέθεσα ποινικές διώξεις στο αστυνομικό τμήμα του Marunouchi κατά του hedge fund KKR. Η αστυνομία προσκόμισε αποδεικτικά στοιχεία ότι όλα τα αποτελέσματα των ‘θετικών στον COVID’ αποτελεσμάτων δημιουργήθηκαν δολίως από αυτούς. Επιπλέον, τους παρουσιάστηκαν στοιχεία ότι όλοι οι ασθενείς με COVID και οι θάνατοι συνέβησαν σε νοσοκομεία που τους ανήκουν. Τους παρασχέθηκαν επίσης αποδεικτικά στοιχεία ότι ένας κάποιος Robert Rothschild κατέθεσε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το 2016 (τρία χρόνια πριν από την έναρξη της υποτιθέμενης πανδημίας) για μια μέθοδο ανίχνευσης του COVID 19. Η επακόλουθη δράση επιβολής του νόμου ανάγκασε αυτούς και τα εφησυχασμένα κυβερνητικά τους ανδρείκελα να σταματήσουν να κατασκευάζουν μια ψεύτικη πανδημία για να αναγκάσουν την επιβολή εμβολίων στον ιαπωνικό λαό. Θα ασκήσουμε επίσης ποινικές διώξεις κατά της ιαπωνικής κυβέρνησης, διότι η διεξαγωγή ιατρικής αντιμετώπισης (εμβολιασμός) με βάση τα ψέματα είναι έγκλημα πολέμου σύμφωνα με τον κώδικα της Νυρεμβέργης.

Επίσης, θα δημοσιεύσω αυτή την επιστολή στην ιστοσελίδα μου (η οποία έχει πάνω από 30 εκατομμύρια προβολές το μήνα) για να εξασφαλίσω ότι δεν θα προσπαθήσετε να κρύψετε αυτή την υπόθεση κάτω από το χαλί.

Η MI6 και οι Ιάπωνες προσκείμενη στη δεξικά κοντά στον Αυτοκράτορα επιβεβαίωσαν, μετά από εγκληματολογική εξέταση, ότι τα παραπάνω είναι αλήθεια.

Μπορείτε επίσης να επιβεβαιώσετε ότι οι ιδρυτές του KKR, Kravis και Roberts, παραιτήθηκαν πρόσφατα.

https://www.barrons.com/articles/kkr-kravis-roberts-step-down-ceos-51633966103

Επιτέλους, αυτή την εβδομάδα, είχαμε επαφή με το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα μέσω του Γουίλις Μπερντ, του ανιψιού του Ναυάρχου Μπερντ. Λένε ότι το Νησί λα Πάλμα του Ατλαντικού δέχεται επίθεση από το HAARP, αλλά έχει εξουδετερωθεί, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τσουνάμι.

Λένε επίσης πως «Το σύστημα Starlink θα χρησιμοποιήσει το στρατιωτικό πρόγραμμα Odin για να καταρρίψει τους δορυφόρους της Μοσάντ που χειρίζονται τα ΜΜΕ. Αυτό είναι που έριξε το Facebook πρόσφατα ως δοκιμή.»

https://odin.tradoc.army.mil/

Ως συνήθως με τέτοιες πληροφορίες, να το δούμε και θα το πιστέψουμε. Ωστόσο, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι οι καλοί είναι στην επίθεση και η απελευθέρωση της ανθρωπότητας είναι κοντά. 

Tου Benjamin Fulford. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου