Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

ΤΟ ΤΈΛΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ COVID-19.


Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον Benjamiin Foulford. Η κατάρρευση του μεταπολεμικού δυτικού «παγκοσμιοκρατικού» καθεστώτος επιταχύνεται.  

Η απόσυρση του αμερικανικού στρατού από το Αφγανιστάν και από το μεγαλύτερο μέρος της υπόλοιπης Μέσης Ανατολής είναι μόνο η αρχή του τέλους για τη Χαζαρική Μαφία.  Ίσως η μεγαλύτερη παραμελημένη είδηση είναι η αλλαγή καθεστώτος στη Γερμανία και την Ιαπωνία, τους αντιπάλους τους κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου.

Δεν πρόκειται μόνο για την παραίτηση της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άνγκελα Χίτλερ (Μέρκελ) και του Ιάπωνα πρωθυπουργού Γιοσιχίντε Σούγκα.  Πρόκειται για τις χώρες αυτές που επαναβεβαιώνουν την ανεξαρτησία τους για πρώτη φορά από το 1945 (βλ. παρακάτω για λεπτομέρειες).  Χωρίς τη Γερμανία και την Ιαπωνία, οι G7 θα γίνουν G5 και τελικά G0.

Φυσικά, αν ζείτε στη συνεχώς συρρικνούμενη φούσκα των μέσων εταιρικής προπαγάνδας της Χαζαρικής Μαφίας, θα σας πουν ότι οι ΗΠΑ αποσύρονται από τη Μέση Ανατολή για να επικεντρωθούν στην Κίνα.  Ωστόσο, δεδομένου ότι το ψεύτικο καθεστώς Μπάιντεν των ΗΠΑ εξαρτάται από τα κινεζικά χρήματα για επιβίωση, προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι η Κίνα πρόκειται να χρηματοδοτήσει τον πόλεμό τους κατά της Κίνας.

Όπως είπε ο Qin Gang, πρεσβευτής της Κίνας στις Ηνωμένες Πολιτείες, σε μια ομάδα Αμερικανών «ηγετών» την περασμένη εβδομάδα, η «κυβέρνηση» των ΗΠΑ απεικονίζει την Κίνα ως «αντίπαλο και φανταστικό εχθρό της, όπως ο Δον Κιχώτης έγερνε στους ανεμόμυλους».  

https://www.politico.com/news/2021/09/01/china-new-ambassador-speech-508465

Αυτή η ανοησία είναι απλώς μέρος αυτού που μπορεί να περιγραφεί μόνο ως χάος.  Η χιλιοειπωμένη παλιά μεταφορά για το τρέξιμο τριγύρω σαν ακέφαλο κοτόπουλο περιγράφει καλύτερα την κατάσταση στη Δύση τώρα.

Για να καταλάβουμε πώς είναι μοιραίο να πέσουν τα ντόμινο της G7, ας δούμε τον πραγματικό αντίκτυπο αυτού που συνέβη στο Αφγανιστάν.  Ορίστε πώς περιγράφει την κατάσταση ένας ανώτερος αξιωματούχος της CIA στην Ασία:

«Μην αφήσετε αυτό το προσχεδιασμένο σενάριο του Αφγανιστάν να σας αγγίξει.  Είναι ως επί το πλείστον όλα αντεστραμμένα από τα ΜΜΕ και τους χειριστές τους.

Για παράδειγμα, οι κρατούμενοι που αφέθηκαν ελεύθεροι από τη φυλακή δεν ήταν τρομοκράτες ή ISIS.  Ήταν πολιτικοί κρατούμενοι που εναντιώθηκαν στην καμπάλ που έλεγχε τη χώρα τα τελευταία 20 χρόνια.

Τώρα το 90% των αγρών οπίου κάηκαν ολοσχερώς από τους Ταλιμπάν.  Αυτό έχει σταματήσει τις ροές ρευστών χρημάτων για την καμπάλ/βαθύ κράτος.  Είναι πολύ απελπισμένοι τώρα.   Δεν μπορούν να πάρουν μετρητά από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα.  Το Λονδίνο επίσης δεν εκδίδει άλλα μετρητά.  Η ΕΚΤ δεν εκτυπώνει άλλα μετρητά επίσης… Έχετε το νου σας για κάποιο μεγάλο ψευδές συμβάν (false flag).»

Μιλώντας για μεγάλα ψευδή συμβάντα, δεν είναι τυχαίο ότι καθώς πλησιάζει η 20ή επέτειος της 11/9 βλέπουμε μια συστηματική αντιστροφή του σχεδίου του νεοσυντηρητικού «Έργο για Έναν Νέο Αμερικανικό Αιώνα (Project for a New American Century)» για την παγκόσμια κυριαρχία που ξεκίνησε.

Ας κοιτάξουμε ξανά το Αφγανιστάν.  Ο πραγματικός λόγος που οι ΗΠΑ εισέβαλαν σε αυτή τη χώρα ήταν για να εξασφαλίσουν έναν αγωγό και να προστατεύσουν την παραγωγή ηρωίνης.  Πριν από την αμερικανική εισβολή, η αφγανική κυβέρνηση υποστήριζε ένα σχέδιο της Bridas Corporation για έναν αγωγό Κίνας/ Αργεντινής / Τουρκμενιστάν.

Όταν οι Νεοσυντηρητικοί (ακροδεξιοί)  που έλεγχαν το καθεστώς του Τζορτζ Μπους Νεότερου πρότειναν να δοθεί η συμφωνία για τον αγωγό στην αμερικανική εταιρεία Unocal, τους είπαν ότι ήταν πολύ αργά και ότι είχε ήδη υπογραφεί συμφωνία.

Οι νεοσυντηρητικοί απάντησαν «αν δεν δεχτείτε το χαλί των χρημάτων μας, θα πάρετε ένα χαλί από βόμβες».  Στη συνέχεια, μόλις εισέβαλαν οι Αμερικανοί, ο Μπους ονόμασε τον πρώην σύμβουλο της Unocal, Zalmay Khalilzad, ειδικό απεσταλμένο του στο Αφγανιστάν.

Τώρα το αρχικό Bridas/Κινεζο/Αργεντινικο/Τουρκμενιστανικό σχέδιο είναι και πάλι στο παιχνίδι. 

https://www.voltairenet.org/article213876.html

Μια συμμαχία μεταξύ Πακιστάν και Κίνας το κατέστησε δυνατό.  Έτσι τώρα, το Ιράν, το Τουρκμενιστάν, το Πακιστάν, το Αφγανιστάν και η Ινδία κατασκευάζουν τους δικούς τους αγωγούς στην περιοχή της Κεντρικής Ασίας που οι νεοσυντηρητικοί είχαν προσπαθήσει να κατακτήσουν.

Τι κατάφεραν λοιπόν οι Αμερικανοί, αφού ξόδευαν πάνω από 2,3 τρισεκατομμύρια δολάρια κατά τη διάρκεια 20 ετών πολέμου στο Αφγανιστάν;  Το Αφγανιστάν είναι το έβδομο φτωχότερο έθνος του κόσμου με το 47% του πληθυσμού να ζει κάτω από το όριο της φτώχειας, ενώ πάνω από το 75% του απελπιστικά διεφθαρμένου προϋπολογισμού του πρώην καθεστώτος της Καμπούλ προήλθε από διεθνή βοήθεια. 

https://www.zerohedge.com/geopolitical/escobar-forever-war-benefiting-afghans-follow-money

Θυμηθείτε όμως, το Αφγανιστάν δεν ήταν αμερικανική στρατιωτική ήττα.  Σε αυτά τα 20 χρόνια πολέμου, μόνο 2.448 Αμερικανοί στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους σε μάχες εκεί.  Έτσι, οι ΗΠΑ, μια οικονομική υπερδύναμη, με πληθυσμό 10πλάσιο αυτού του Αφγανιστάν, σκότωναν εξαθλιωμένους Ταλιμπάν με δείκτη περίπου 100 προς 1.  Και όμως έχασαν.  Αυτό δείχνει ότι ακόμα και αν ο στρατός κερδίσει όλες τις μάχες, αν δεν έχουν την οικονομική στήριξη και τους κατάλληλους στρατηγικούς στόχους, θα χάσουν.  Μπορεί κανείς να κερδίσει όλες τις μάχες του κόσμου, αλλά αν οι επιταγές του είναι ακάλυπτες, τέλος παιχνιδιού.

Το ερώτημα τώρα είναι τι θα κάνει ο στρατός των ΗΠΑ για να σταματήσει όλες τις επιταγές του παγκοσμίως από το να βρεθούν ακάλυπτες μετά το τέλος του οικονομικού έτους στις 30 Σεπτεμβρίου;

Σε αυτό το μέτωπο, η Κοινωνία των Λευκών Δράκων στήνει μια συνάντηση με την οικογένεια των Ασιατικών Δράκων στην Ιαπωνία αυτό το μήνα για να λάβει χρηματοδότηση για τη μετατροπή του δυτικού στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος από ξίφη σε υνία.  Την ώρα που το ρεπορτάζ αυτό έβγαινε στον αέρα, τα κεφάλαια εξακολουθούσαν να μπλοκάρονται από τη Χαζαρική Μαφία.  Οι άνθρωποι πίσω από το μπλοκάρισμα τώρα κυνηγούνται.  Θα κρατήσουμε τους αναγνώστες ενήμερους σε περίπτωση νέων εξελίξεων.

Οι Χαζάροι επικυρίαρχοι των G7, από την πλευρά τους, ελπίζουν να το αποτρέψουν αυτό προσπαθώντας να οργανώσουν μια συνάντηση με τη Ρωσία και την Κίνα για να «συζητήσουν για το Αφγανιστάν». Με άλλα λόγια, προσπαθούν να στήσουν έναν Μαραθώνιο Ζητιανιάς της τελευταίας στιγμής. 

https://www.tasnimnews.com/en/news/2021/09/05/2566099/g7-foreign-ministers-to-invite-russia-china-to-meeting-on-afghanistan

Δεδομένου ότι αυτό θα αποτύχει, σημαίνει ότι, δυστυχώς για τη Δύση, η συστημική κατάρρευση πρόκειται να συνεχιστεί για το προσεχές μέλλον.  Η συνεχιζόμενη προσπάθεια της Χαζαρικής Μαφίας να παραμείνει στην εξουσία χρησιμοποιώντας τοξικά «εμβόλια» και μια ψεύτικη πανδημία δεν πρόκειται να κάνει καμία πραγματική διαφορά.

Όπως εξηγεί η CIA Ευρώπης: «Ο πραγματικός λόγος για τον Covid-19 και τη Μεγάλη Επαναφορά είναι ότι η ΕΚΤ είναι άφραγκη και μπορεί να εκτυπώσει χρήματα μόνο τεχνητά.  Το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα έχει πτωχεύσει και οι άνθρωποι δεν θα λάβουν τις συντάξεις τους αργότερα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο «εμβολιάζονται μέχρι την άκρη του κόσμου» έτσι ώστε να επιβιώσουν όσο το δυνατόν λιγότεροι και έτσι ώστε οι άνθρωποι να είναι άρρωστοι ή νεκροί και να μην μπορούν να αντεπιτεθούν όταν μάθουν ότι δεν θα λαμβάνουν πλέον συντάξεις / συνταξιοδοτικές παροχές.  Όλα αυτά ξεκίνησαν από την περίφημη μαφία του Νταβός και τη ομάδα της Μεγάλης Επαναφοράς.»

Ωστόσο, η Γερμανία και η Ιαπωνία πέρασαν και οι δύο από δικαστήρια εγκλημάτων πολέμου και θυμούνται τον κώδικα της Νυρεμβέργης.  Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα σχετιζόμενα με την πανδημία εγκλήματα πολέμου που συνεχίζουν να εκτυλίσσονται έχουν οδηγήσει σε αλλαγές καθεστώτος πρώτα αυτές τις χώρες.

Στην Ιαπωνία, η Sheila Smith, ανώτερη συνεργάτης σπουδών του Asia Pacific στο Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, αγωνίζεται να διατηρήσει το εγκληματικό υπόδουλο στον Ροκφέλερ καθεστώς στην εξουσία.  Ωστόσο, έχει υπογραφεί ένταλμα εκτέλεσης για αυτήν, επειδή πιέζει ανοιχτά για μαζικό εμβολιασμό χωρίς δοκιμές ασφαλείας.

Τώρα, η ανακάλυψη ότι εκατομμύρια εμβόλια της Moderna στην Ιαπωνία περιείχαν τοξικές ουσίες έχει στείλει Ιάπωνες πατριώτες στο μονοπάτι του πολέμου εναντίον όλων των πληρεξουσίων των Rockefeller/Rothschild σε αυτή τη χώρα.  Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο σκλάβος πρωθυπουργός Yoshihide Suga αναγκάστηκε να παραιτηθεί, αναφέρουν ιαπωνικές δεξιές πηγές προσκείμενες στον αυτοκράτορα.

Στη Γερμανία, οι νομικές ενέργειες του Δρ Reiner Fuellmich είχαν το ίδιο αποτέλεσμα.  Η αντικατάσταση της Άνγκελα Μέρκελ θα σηματοδοτήσει επίσημα το τέλος της μεταπολεμικής κατοχής της Γερμανίας, αναφέρουν πηγές της CIA στην Ευρώπη.

Τώρα αναμένονται επίσης αλλαγές καθεστώτος στον Καναδά και τη Γαλλία.  Στον Καναδά, ο Πρωτοκακουργός Τζάστιν Κάστρο προκήρυξε πρόωρες εκλογές για τις 20 Σεπτεμβρίου προσδοκώντας μια εύκολη νίκη.  Αντ’ αυτού, αποδοκιμάζεται και παρενοχλείται τόσο άσχημα για τα εγκλήματα εμβολίων στην προεκλογική του εκστρατεία, που φοβάται να βγει από το λεωφορείο του.

Αυτός ο αδελφοκτόνος διπλός πράκτορας επίσης καταχράται καναδικά χρήματα φορολογουμένων για να αγοράσει 293 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου covid (για μια χώρα 37 εκατομμυρίων) προκειμένου να χρηματοδοτήσει τους επικυρίαρχούς του Χαζάρους Μαφιόζους.

Στη Γαλλία, η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση ημι-αναρχίας καθώς εντείνονται οι διαμαρτυρίες κατά του σκλάβου του Ρότσιλντ, Εμανουέλ Μακρόν.

Υπάρχουν επίσης νομικές μάχες, διαδηλώσεις και διάφορες αντιδράσεις στην Αυστραλία, την Αυστρία, τον Καναδά, την Ελλάδα, την Πορτογαλία και την Ισπανία.  Στην Ισπανία, ένα εργοστάσιο εμβολίων της Pfizer ανατινάχθηκε.  

Οι φορτηγατζήδες κλείνουν το εμπόριο από την Αυστραλία ως τη Σουηδία.  Η «έλλειψη οδηγών φορτηγών» (όπως παρουσιάζει η εταιρική προπαγάνδα τις απεργίες) προκαλεί ελλείψεις εφοδιασμού για εταιρείες από την Ikea και το McDonalds έως τη General Motors.

Η έλλειψη τσιπ ημιαγωγών «λόγω Covid» αδρανοποιεί τη GM, τη Ford Motor και άλλα εργοστάσια συναρμολόγησης αυτοκινήτων στη Βόρεια Αμερική και αλλού.

Εν τω μεταξύ, τα προγράμματα κοινωνικής πρόνοιας των ΗΠΑ που καλύπτουν συνολικά 12,1 εκατομμύρια ανθρώπους θα λήξουν σήμερα.   Οι άνθρωποι αυτοί αρνούνται να εργαστούν για μισθούς πείνας, κι ας υπάρχουν πάνω από 10 εκατομμύρια θέσεις εργασίας και πάνω από τις μισές μικρές επιχειρήσεις λένε ότι έχουν ελλείψεις προσωπικού.  

https://finance.yahoo.com/news/half-u-small-businesses-unfilled-173237603.html

Δεδομένου ότι οι άνθρωποι αρνούνται να εργαστούν ή έχουν μόνο μισθούς σκλάβων, η έλλειψη φορολογικών εσόδων αναγκάζει τις πολιτειακές και τοπικές κυβερνήσεις των ΗΠΑ να προχωρήσουν με ακόμη μεγαλύτερη μανία σε δανεισμό από ό,τι την εποχή του σοκ της Lehman του 2008, μόνο και μόνο για να πληρώσουν συντάξεις. 

https://mishtalk.com/economics/bad-ideas-tried-again-pension-plans-borrow-money-at-a-record-pace-to-invest

Ίσως το πιο εξωφρενικό σημάδι για το πόσο πολύ έχουν εκφυλιστεί οι ΗΠΑ είναι ότι η πόλη του Σαν Φρανσίσκο αποφάσισε να πληρώνει τους ανθρώπους 300 δολάρια το μήνα για να «μην πυροβολούν ο ένας τον άλλον». 

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9951135/San-Francisco-rolls-program-pay-people-300-month-not-shoot-other.html

Εν τω μεταξύ, το εγκληματικό ψευδο-καθεστώς «Μπάιντεν» – που αντιμετωπίζει μια αποτυχημένη εκστρατεία μαζικών εμβολιαστικών δολοφονιών – προσπαθεί να κατασκευάσει μαζική πείνα πληρώνοντας τους αγρότες να μην καλλιεργούν τρόφιμα.   

https://www.politico.com/news/2021/08/29/usda-farmers-conservation-program-507028

Στη συνέχεια, η Χαζαρική Μαφία σχεδιάζει επίσης να αναγκάσει τους ανθρώπους να δεχτούν το τρύπημα εάν θέλουν να έχουν πρόσβαση σε ΑΤΜ, σύμφωνα με τους P3 ελευθεροτέκτονες.   Ακριβώς όπως και όταν κατέρρευσε η Σοβιετική Ένωση, είναι βέβαιο ότι η άρχουσα τάξη θα συνεχίσει να προσπαθεί να καταστείλει τον λαό, μέχρι να οδηγηθεί τελικά ενώπιον εκτελεστικών ομάδων ή να κρεμαστεί σε φανοστάτες από τον όχλο.

Το κράτος-σκλάβος της Χαζαρικής Μαφίας, Ισραήλ, εν τω μεταξύ, αντιμετωπίζει μια υπαρξιακή κρίση.  Οι στρατιωτικές υπηρεσίες και οι υπηρεσίες πληροφοριών τους γνωρίζουν ήδη ότι πρόκειται για τέλος παιχνιδιού.  Αυτός είναι και ο λόγος που βγήκε από τη ντουλάπα ο πρώην επικεφαλής της Μοσάντ Ταμίρ Πάρντο και είπε ότι «το διασκεδαστικό κομμάτι» της εργασίας για τη Μοσάντ ήταν ότι η υπηρεσία είναι «βασικά ένα αδειοδοτημένο συνδικάτο εγκλήματος». 

Ωστόσο, αν βγεις από την ντουλάπα ως συνδικάτο εγκλήματος, χάνεις φίλους.  Και γι΄ αυτό όταν οι ΗΠΑ και το Ισραήλ ζήτησαν ναυτική άσκηση στην Ερυθρά Θάλασσα την περασμένη εβδομάδα, ούτε της Σαουδικής Αραβίας ούτε της Αιγύπτου το ναυτικό συμμετείχε.

Η έλλειψη συμμάχων ανάγκασε τον Ισραηλινό πρόεδρο Ισαάκ Χέρζογκ να πάει στην Ιορδανία και να συναντήσει τον βασιλιά Αμπντουλάχ Β’ για να συζητήσουν «βαθιά στρατηγικά ζητήματα». Η ικεσία για βοήθεια στην Ιορδανία δεν θα σταματήσει τον εμβολιασμένο, πληθυσμό σκλάβων του Ισραήλ που έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου από το να απελευθερωθεί τελικά από τους Σατανικούς Χαζάρους αφέντες τους.  Ο υπόλοιπος κόσμος απελευθερώνεται ήδη.  Δεν είναι όμως ώρα να είμαστε πολεμιστές του καναπέ.  Πρέπει να πολεμήσουμε όλοι.

Του Benjamin Fulford Γεωπολιτικού αναλυτή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου