Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ VIRAL ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ COVID-19.


Κατά τη διάρκεια της ακρόασης της Επιτροπής Υγείας του Οχάιο του Οχάιο της Τρίτης για το House Bill 248, η Δρ Sherri Tenpenny αποκάλυψε τους κινδύνους των εμβολίων COVID σε πλάνα που προβλήθηκαν σχεδόν 3 εκατομμύρια φορές σε 24 ώρες. 

Καταθέτοντας υπέρ ενός νομοσχεδίου που θα απαγόρευε στις επιχειρήσεις ή την κυβέρνηση του Οχάιο να απαιτούν εμβολιασμούς, ο Tenpenny ανέφερε τη βάση δεδομένων VAERS της ομοσπονδιακής κυβέρνησης ως έναν λόγο να είστε προσεκτικοί με το πειραματικό τρύπημα.

«Εάν μπορείτε να σκεφτείτε οποιοδήποτε άλλο προϊόν σε οποιονδήποτε άλλο κλάδο που έχει σκοτώσει περισσότερα από 5.000 άτομα, όπως αναφέρεται στη βάση δεδομένων VAERS, και ακόμη και αν μόνο τα μισά από αυτά είναι αλήθεια, 2.500 θάνατοι σε 6 μήνες χρήσης και εξακολουθεί να είναι πλήρης δικαστικός Τύπος , γεμάτο ατμό μπροστά … Έτσι αναρωτιέται κανείς γιατί; » είπε η γιατρός. Η μαρτυρία απογειώνεται τώρα. Η Tenpenny ισχυρίζεται ότι υπάρχει μέταλλο στο εμβόλιο που κάνει τα πιρούνια να κολλήσουν στο μέτωπό σας. Είδε βίντεο από αυτό στο Διαδίκτυο Επίσης, προωθώντας τη θεωρία εμβολίου δικτύου κινητών τηλεφώνων 5G.

Αυτός είναι ο «ειδικός μάρτυρας» κατά του εμβολίου pic.twitter.com/sPpuAqmHba – Tyler Buchanan (@Tylerjoelb) 8 Ιουνίου 2021
Κατά τη διάρκεια ενός άλλου μέρους της μαρτυρίας, η Tenpenny ανέφερε το φαινόμενο των εμβολιασμένων ατόμων που φαίνονται μαγνητισμένοι. «Είμαι βέβαιη ότι έχετε δει τις εικόνες σε όλο το Διαδίκτυο ατόμων που έχουν κάνει αυτές τις λήψεις και τώρα έχουν μαγνητιστεί», είπε στους νομοθέτες. «Μπορούν να βάλουν ένα κλειδί στο μέτωπό τους. Κολλάει.
Μπορούν να βάλουν κουτάλια και πιρούνια πάνω τους και να κολλήσουν, γιατί τώρα πιστεύουμε ότι υπάρχει ένα μεταλλικό κομμάτι σε αυτό. » Η Tenpenny είπε επίσης ότι ορισμένοι άνθρωποι έχουν υποθέσει ότι οι πύργοι 5G θα μπορούσαν να αλληλεπιδρούν με την τεχνολογία που τοποθετείται στο σώμα των ανθρώπων μέσω των εμβολιασμών COVID.

Παραδέχεται ότι η σύνδεση μεταξύ εμβολίων 5G και COVID «δεν έχει αποδειχθεί ακόμη», αλλά προσπαθεί να εξηγήσει ότι οι επιστήμονες εργάζονται για να καταλάβουν γιατί εμφανίζεται η μαγνητισμός. Φυσικά, τα mainstream media επιτίθενται στον γιατρό, ισχυριζόμενοι ότι «λέει στους νομοθέτες ότι το εμβόλιο COVID-19 μπορεί να αφήσει τους ανθρώπους μαγνητισμένους, διασυνδεδεμένους με πύργους 5G», αντί να παραδεχτεί ότι πρότεινε αυτές τις ιδέες ως υποθέσεις.
Για παράδειγμα, το NBC 4 Columbus δημοσίευσε μια αναφορά με την οποία ο Tenpenny είπε στους νομοθέτες ότι το εμβόλιο διασυνδέεται με το 5G. Ισχυρίζονται ακόμη ότι η ρωσική παραπληροφόρηση είναι υπεύθυνη για τη θεωρία ότι το 5G θα μπορούσε ενδεχομένως να βλάψει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Εν τω μεταξύ, βίντεο συνεχώς μεταφορτώνονται στο Διαδίκτυο όπου δείχνουν σοκαρισμένους ανθρώπους που βρήκαν μεταλλικά αντικείμενα και μαγνήτες να κολλάνε στο σώμα τους, αλλά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης καλούν αυτούς τους ψευδείς ισχυρισμούς. Δείτε μερικά παραδείγματα παρακάτω.
Ένα από τα καλύτερα παραδείγματα μέχρι στιγμής είναι ένα πρόσφατο πείραμα man-on-the-street, όπου το πλήρωμα της Liberty Broadcast χτύπησε τη διάσημη 6th Street στο Ώστιν του Τέξας για να δει αν ένας νεοαποκτηθέντος μαγνήτης θα κολλήσει σε εθελοντές που έχουν εμβολιαστεί. Η Δρ Tenpenny είναι συχνός επισκέπτης σε προγράμματα Infowars για αρκετά χρόνια. Δείτε μερικές από τις εμφανίσεις της παρακάτω!
Δεν πέρασε πολύς καιρός και η γιατρός δέχθηκε επίθεση από τα mainstream media. Μεταξύ άλλων, ισχυρίστηκαν ότι η θεωρία ότι το 5G μπορεί να βλάψει το ανοσοποιητικό σύστημα είναι «ρωσική παραπληροφόρηση».

https://api.banned.video/embed/60bdda4c67e7d26dfad01834

https://api.banned.video/embed/5e4c4841af22a6002b86daff

https://api.banned.video/embed/5f613112dc50dc07a1ff0ce5

https://t.me/AlexJonesChannel/3837
infowars.com

Anti-vaxxer tells Ohio lawmakers COVID-19 vaccine can leave people magnetized, interfaced with 5G to

Viral Video: Doctor Exposes COVID Vaccines During Ohio Statehouse Testimony

https://www.infowars.com/posts/viral-video-doctor-exposes-covid-vaccines-during-ohio-statehouse-testimony/

Magnets Sticking To Nurse After Taking Vaccine

Magnet challenge!!!this is beyond crazy!!

Ένα από τα καλύτερα παραδείγματα μέχρι στιγμής είναι ένα πρόσφατο πείραμα στο δρόμο, όπου το πλήρωμα της Liberty Broadcast χτύπησε τη διάσημη 6th Street στο Ώστιν του Τέξας για να δει εάν ένας νεοαποκτημένος μαγνήτης θα κολλήσει σε εμβολιασμένους εθελοντές.

https://www.infowars.com/posts/watch-vaccinated-people-shocked-when-magnet-sticks-to-injection-site/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου